Raiffeisen banka i Jugoslovensko dramsko pozorište organizuju akciju „Popust na umetnost“!

U godini u kojoj obeležava sedamdesetogodišnjicu postojanja, Jugoslovensko dramsko pozorište zajedno sa Raiffeisen bankom, ponovo svojoj publici poklanja praznični popust. Tokom januara, cena ulaznica za sve predstave na sceni „Ljuba Tadić” iznosiće 200 dinara, a za predstave na sceni Studio JDP samo 100 dinara.

Prodaja ulaznica počinje u petak 22. decembra u 10h. Blagajna Jugoslovenskog dramskog pozorišta će u petak 22, subotu 23. i nedelju 24. decembra raditi od 10h do 20h (bez pauze).

Tokom akcije Jugoslovenskog dramskog pozorišta i Raiffeisen banke neće biti moguće rezervacije ulaznica putem telefona ili interneta, kao ni posebnih popusta na grupne posete.

Raiffeisen banka je više od decenije generalni pokrovitelj JDP-a, a cilj ove društveno odgovorne akcije je da omogući svim građanima da po simboličnim cenama priušte sebi vrhunski umetnički doživljaj. Akcija je prvi put, sa ogromnim uspehom i odjekom u javnosti, organizovana pre dve godine, na desetogodišnjicu saradnje Raiffeisen banke i JDP-a.