Pun Mesec u Vodoliji 22. avgusta pridružuje se planeti Jupiter kako bi doneo sreću, zadovoljstvo, ispunjenje i uspeh.

Ovo je odličan pun Mesec za intimne odnose. Jupiter donosi rast i poštenje. Venera u trigonu sa Saturnom favorizuje stabilnost i posvećenost. Dok Marsov trigon Urana dodaje intenzivnu strast i uzbuđenje.

Ako ste sami, kombinacija ovih aspekata daje vam samopouzdanje da napravite prvi korak i pronađete savršenu kombinaciju.

Parovi mogu učvrstiti ljubavne veze avanturističkim seksualnim eksperimentima. Jupiter u aspektu sa punim Mesecom zahteva izvesnu umerenost. Međutim, senzitivnost trigona Venere sa Saturnom treba da kontroliše preteranu bujnost svakog trigona sa Uranom.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Uticaj punog Meseca 22. avgusta kombinuje se sa uticajem mladog Meseca 8. avgusta.

Glavna tema tog mladog Meseca je bila progresivno reagovanje na neočekivane promene sa fleksibilnošću i samosvesnošću.

Pročitajte i ovo: Kineska tradicionalna medicina o uticaju punog Meseca

Efekti punog Meseca 22. avgusta traju dve nedelje do mladog Meseca 6. septembra.

Pun Mesec u Vodoliji, u nedelju, 22. avgusta 2021. godine, poravnava se sa planetom Jupiter. Dakle, duhovno značenje astrologije punog Meseca avgusta 2021. godine odnosi se na lični, materijalni i duhovni rast i sreću.

Pročitajte i ovo: Kako da od Saturna i njegovih aspekata izvučemo najbolje za sebe

Ono što je posebno zanimljivo u vezi sa ovim punim Mesecom je to što je ovo drugi put zaredom da imamo pun Mesec u Vodoliji. U principu, to se retko dešava, jenom godišnje, i zato se ovakva lunacija naziva i plavim Mesecom, što je izvedeno iz američke izreke za retke pojave, Once In A Blue Moon, kao kad mi kažemo to se nešto dešava jednom u sto godina.

Pročitajte i ovo: Aspekti Venere, Saturna i Meseca – fenomen karmičke povezanosti

Elem, pun Mesec u avgustu 2021. godine ima posebno dobar uticaj na intimne odnose.

Kombinacija razumnih i uzbudljivih aspekata čini ovu fazu Meseca odličnom za pronalaženje dugoročnog partnera ili za uzbudljivo druženje za jednu noć.

Parovi mogu pronaći veću posvećenost, a istovremeno uživati u stimulativnijim i avanturističkim aktivnostima.

Pročitajte i ovo: Kako u životu funkcionišu zakoni karme vidljivi u horoskopu

Pun Mesec 22. avgusta, na 29°37′ Vodolije, čini samo jedan aspekt, ali jedan od najboljih.

Mesec u konjunkciji sa Jupiterom znak je sreće, ispunjenja i uspeha.

Ne postoje velike fiksne zvezde u konjunkciji sa Mesecom, ali postoje dva druga planetarna aspekta pod orbisom od dva stepena. Oba su pozitivna i imaju posebno dobar uticaj na odnose.

Aspekt punog Meseca

Pun Mesec u konjunkciji sa Jupiterom donosi optimizam, velikodušnost, sreću i uspeh. Mogu se pojaviti mogućnosti za lični, materijalni i duhovni rast. To može biti putovanje, obrazovanje, stvaranje materijalnog bogatstva ili intimna veza.

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji?

Dakle, ovaj pun Mesec bi trebalo da vas učini srećnim i zadovoljnim. Vaš brižan i podržavajući stav može doneti nova prijateljstva i naklonosti drugih. Značajna žena u vašem životu mogla bi da ima pozitivan uticaj na vaše emocionalno blagostanje.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI JUPITER od 20. juna do 18. oktobra 2021. – Velika sreća

Ali dok je Mesec sa Jupiterom veoma pozitivan uticaj, Sunce nasuprot Jupitera donosi potencijal za preveliki optimizam, pohlepu, aroganciju i nemoral. Zato budite zahvalni na svakoj sreći i ne zaboravite da je podelite (jer sreća se uvećava deljenjem sa dragim ljudima).

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON NEPTUN, bezgranična i bajkovita ljubav koja snove pretvara u stvarnost

Primenite samokontrolu i umerenost da biste izbegli gubitak, razočaranje i sramotu.

Drugi aspekti koji imaju uticaj na pun Mesec u Vodoliji

Venera u Vagi trigon retrogradni Saturn u Vodoliji je idealan za pronalaženje prave ljubavi i posvećenosti. Odnosi imaju koristi od razumnog pristupa i postojanih naklonosti.

Nova romansa mogla bi da bude sa nekim iz druge starosne grupe i verovatno bi bila dugotrajna veza sa srodnom dušom.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Postojeći odnosi treba da uživaju u bliskijim vezama i stabilnosti. Uzajamno poštovanje i praktičnost mogu rešiti dugoročne probleme u vezi.

Marsov trigon Urana donosi inicijativu, uzbuđenje i avanturu. Trebalo bi da imate slobodu, volju i priliku da doživite podsticajne nove aktivnosti, osećanja i odnose.

Pročitajte i ovo: VENERA U VAGI, pravi romantik u srcu

Snažni instinkti i hrabar stav čine ovaj pun Mesec spremnim za preuzimanje rizika. Intenzivno strastvene želje i smanjenje inhibicija čine ovo posebno dobrim uticajem na seksualne odnose.

Sledeća lunacija je mlad Mesec 6. septembra u Devici.