Pun Mesec u Ribama, u sredu, 2. septembra 2020. godine, u 07:22:39h pozitivno je povezan (sekstilnim aspektom) sa Uranom.

Tako pun Mesec septembra 2020. godine donosi ličnu slobodu, pozitivne promene i uzbudljive događaje.

Pun mesec u septembru 2020. godine, takođe, aktivira fiksnu zvezdu Skat, koja donosi dobru sreću, trajno zadovoljstvo i slavu. Dakle, ovo je odličan pun Mesec za razbijanje dosade i oslobađanje od stresa uzrokovanog dugoročnim ograničenjima i frustracijama.

Pun Mesec, 2. septembra, na 10°12′ Riba je vrlo dobro postavljen.

Najvažni aspekt koji pravi je sekstilni aspekt sa Uranom, i to, za manje od pola stepena od egzaktnog.

Pun Mesec septembra 2020. godine, takođe, je unutar orbisa veoma srećne fiksne zvezde Skat.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o fiksnoj zvezdi SKAT koja donosi dobru sreću, trajno zadovoljstvo i slavu

Aspekt sekstila punog Meseca sa Uranom u Biku donosi veću ličnu slobodu, podstičući susrete i uzbudljive događaje. Spuštanje inhibicija čini vas otvorenijim za promene i možda ćete to aktivno potražiti.

Značenje punog Meseca

Inače, pun Mesec, to jest, kada je Sunce u opoziciji sa Mesecom, dovodi u fokus vaš dom, porodicu, intimne veze i bliske odnose tokom naredne dve nedelje ove faze meseca.

Suprotne sile, kao što su posao – kuća ili ono što vam je potrebno, u odnosu na ono što želite, stvaraju unutrašnju napetost i spoljašnje pritiske.

To može dovesti do sukoba i kriza koje iscrpe vašu energiju.

Emotivna previranja dostižu svoj vrhunac tokom punog Meseca. Zato iskoristite svoju povećanu emocionalnu snagu i intuiciju za prevazilaženje bilo kakvih izazova u vezi.

Podsvesna svesnost omogućava nepristrasan i uravnotežen pogled na vaše lične odnose.

Jasno ćete videti dinamiku odnosa ili negativna osećanja koja uzrokuju narušavanje harmonije.

Ovo je dobra faza Meseca za isprobavanje nečeg novog u vašoj domaćoj rutini ili ličnom životu. Trebalo bi da se osećate prijatno izražavajući jedinstvene strane svoje ličnosti.

Pročitajte i ovo: Kako da uz pomoć planeta pronađemo motivaciju i pređemo sa reči na dela

Slučajni susreti mogu dovesti do trenutne privlačnosti i novih prijateljstava. Bljeskoviti uvidi i jača intuicija mogu vas voditi u donošenju brzih odluka. Sledite svoje instinkte da biste maksimalno iskoristili nove mogućnosti.

Pun Mesec septembra 2020. godine, takođe, je dobar za razbijanje starih navika i njihovu zamenu nečim novim.

Pročitajte i ovo: Odnos Sunca i Meseca u uporednim horoskopima

Međutim, još neki vrlo značajni aspekti i planete uključeni su u ovaj pun Mesec.

Mars u Ovnu u kvadratu sa Saturnom u Jarcu, sa jedne strane, i njegov kvadrat sa Venerom u Raku sa druge, kao i opozicija Venere sa Saturnom, ukazuju na ljutnju, frustraciju, razočaranja i odlaganja u vezi sa vašim ljubavnim životom i finansijama.

Pročitajte i ovo: Lilit – Crni Mesec – najmoćnija manifestacija nesvesnog

Marsov kvadrat sa Saturnom ostaje u orbisu od tri stepena, od 15. avgusta do 9. oktobra. To je zato što je Mars stacionaran, što znači vrlo usporen, kako se sprema za retrogradnost od 9. septembra.

To znači da su nestrpljenje i frustracije izazvani ograničenjima želja duboko ukorenjeni, dugoročni problem koji se razvija i kuva već nedeljama.

Pročitajte i ovo: Južni Mesečev čvor i karma predaka

Venera to aktivira na dan punog Meseca, tako da postoji rizik od narušavanja ljubavnog odnosa ili bankovnog stanja ako izgubite strpljenje.

Zato neka vas vaša intuicija vodi i tražite mogućnosti za pozitivne promene. Sreća vam je na dohvat ruke ako prestanete da se inatite i obuzdate tvrdoglavost.

Fiksna zvezda Skat na 09°09′ Riba je prirode Saturna i Jupitera (dostojanstvena, pobožna, konzervativna, posesivna, retentivna). Donosi bogatstvo, uspeh i trajnu sreću, a takođe ukazuje i na slavu.

Pročitajte i ovo: Kako u životu funkcionišu zakoni karme vidljivi u horoskopu

Mesečeva konjunkcija sa fiksnom zvezdom Skat ukazuje na nove i uticajne prijatelje, povezanost sa kompanijama, javnu funkciju, vredne poklone, ljubav uglednih žena.

Pun Mesec 2. septembra traje dve nedelje, do mladog Meseca u Devici, 17. septembra, u 13:00:36h.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.