Autorka Žana Korolija sa velikim zadovoljstvom predstaviće svoju prvu knjigu pod naslovom ”Ne odustaj od ljubavi”, beogradskoj publici u utorak, 29. septembra u 19 sati, u Delfi Caféu u SKC-u.

Autorka jedne od najčitanijih kolumni posvećenih odnosima među polovima okupila je svoje najintrigantnije tekstove u knjigu jedinstvene britkosti, emotivnosti i iskrenosti. Nije prećutala nijednu temu iz života moderne žene i muškarca, bilo da su u pitanju parovi, ljubavni trouglovi, supružnici, ljubavnici, bivši i bivše, nepreboljeni, iznevereni, rastavljeni, posvađani, usamljeni. Svi oni, uskomešanim emocijama povezani ili sukobljeni, tragaju za ljubavlju i samopoštovanjem.

Duhovita i poučna knjiga kolumnistkinje Žane Korolije predstavlja nepretenciozan vodič kroz ljubavne odnose koji će pomoći svakom čitaocu, ženi i muškarcu, da u toj potrazi načini pravi i odlučni korak.

O knjizi „Ne odustaj od ljubavi“, pored autorke, govoriće Bojana Glušac, psihodramska psihoterapeutkinja, novinarka Suzana Zlatanović, poznatija kao Luna Lu i urednik Lagune Slobodan Guberinić.

Tom prilikom, svi prisutni gosti biće posluženi slanim specijalitetima Kosmajske delikatesne radionice, uz šoljicu Doncafe espresso kafe i Aperol Spritz koktelom.

O stajlingu autorke pobrinuće se XYZ Premium Fashion Store.