Autorka Žana Korolija sa velikim zadovoljstvom predstaviće svoju prvu knjigu pod naslovom ”Ne odustaj od ljubavi”, beogradskoj publici u utorak, 29. septembra u 19 sati, u Delfi Caféu u SKC-u.

Autorka jedne od najčitanijih kolumni posvećenih odnosima među polovima okupila je svoje najintrigantnije tekstove u knjigu jedinstvene britkosti, emotivnosti i iskrenosti. Nije prećutala nijednu temu iz života moderne žene i muškarca, bilo da su u pitanju parovi, ljubavni trouglovi, supružnici, ljubavnici, bivši i bivše, nepreboljeni, iznevereni, rastavljeni, posvađani, usamljeni. Svi oni, uskomešanim emocijama povezani ili sukobljeni, tragaju za ljubavlju i samopoštovanjem.

Duhovita i poučna knjiga kolumnistkinje Žane Korolije predstavlja nepretenciozan vodič kroz ljubavne odnose koji će pomoći svakom čitaocu, ženi i muškarcu, da u toj potrazi načini pravi i odlučni korak.

O knjizi „Ne odustaj od ljubavi“, pored autorke, govoriće Bojana Glušac, psihodramska psihoterapeutkinja, novinarka Suzana Zlatanović, poznatija kao Luna Lu i urednik Lagune Slobodan Guberinić.

Tom prilikom, svi prisutni gosti biće posluženi slanim specijalitetima Kosmajske delikatesne radionice, uz šoljicu Doncafe espresso kafe i Aperol Spritz koktelom.

O stajlingu autorke pobrinuće se XYZ Premium Fashion Store.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.