Predstavljamo vam najnovije beauty trendove za predstojeće proleće!

Najnovije frizure, način šminkanja, negovanja tena, tretiranja noktiju i saveti kako da to uradite kako treba prema savetima stručnjaka.

landscape-1453906283-hbz-the-list-beauty-00-index

Crveni ruž za usne i prozračni ten

Oštro i jasno olovkom naznačene ivice usana namazanih crvenim karminom na čistom i prozračnom tenu lica jedan je od ultimativnih trendova u šminkanju za predstojeću sezonu. Reklo bi se, ništa novo, ali uvek postoje nove nijanse crvenih boja karmina koje mame na uzdah i otvaranja novčanika.

hbz_beauty_redpout01

Sa levo na desno: Revlon Ultra HD Matte Lipcolor HD Love, L’Oreal Paris Infallible Pro-Matte Lip Gloss Shanghai Scarlet, Maybelline New York Vivid Matte Liquid lip color Rebel Red, Giorgio Armani Rouge d’Armani lipstick Gio i Bite Beauty Matte Creme Lip Crayon Rosehip.

hbz_beauty_redpout02

Pletenice u kosi

Zanosno upletena kosa je hit na ovogodišnjim modnim pistama i crvenim tepisima. Pronađite par veštih ruku koje će vam pomoći da svoju kosu upletete na neki od originalnih načina. Vrlo šik i elegantno.

hbz_beauty_bestbraids

Roze senke za oči

Decentne i suptilne roze nijanse senki za oči daju vašem pogledu vrlo nežan i otvoren izgled. Jasno popunjene obrve uz blede, mada mogu da budu i sjajne, senke na kapcima odličan su spoj.

hbz_beauty_rosyshadow

Prirodno oblikovana kosa

Kosa osušena na suncu i vetru biće hit ove sezone. Ali da bismo imale dobru frizuru čak i kad kosu osušimo na ovaj prirodni način, to znači da kosa treba da je dobro stilizovana, to jeste, pre svega, dobro ošišana i modelirana. Zato, ne štedite pare na majstoru ako želite da uvek imate dobru frizuru, bez obzira na to koliko vremena imale kasnije da posvetite uređivanju frizure ili kakve vremenske prilike bile. Kao i obično, na početku svega je dobra nega kose.

hbz_beauty_naturaltexture

Blistavo bronzani ten

hbz_beauty_glowingskin01

Bronzirani ten je opet aktuelan. Izgled a la upravo sam se vratila sa plaže, kose osušene na suncu i vetru i tena preplanulog i bronzanog izvadite iz starih škrinja. Bronzer nanosite na sve izbočine na licu, obraze, bradu, duž nosa. Zablistajte ovog proleća u punom sjaju!

hbz_beauty_glowingskin02

Nisko vezana kosa

Repovi su nisko vezani ovog proleća. Na oko, nemarno, ali opet dobro stilizovano da ide uz vaš celokupan styling. Deluje jednostavno i uvek sveže.

hbz_beauty_lowhair

More u očima

hbz-the-list-beauty-blue-eyes

Šminka za oči ušla je u svoju plavu fazu. Slobodno koristite sve što je u plavoj boji i svim njenim nijansama. Olovke, senke, ajlajnere. Naravno, oprezno i sa merom.

Tri boje – plavo

hbz_beauty_blueeyes

Metalik manikir

Srebrni, metalik nokti, visokog sjaja osvojili su srca modnih dizajnera. Izaberite svoj način manikiranja noktiju.

hbz-the-list-beauty-manicure

Trake i cveće u kosi

Devojački način stilizovanja kose sa trakama i cvećem osvojio je i srca starijih dama. Nadasve, ženstveno i romantično deluje ovaj stil.

hbz_beauty_bowsandflowers