Imamo super novu seriju u ponudi!

Whisky Cavalier je pitka, slasna, seksi, komična, akciona drama. Romantična avantura joj je srednje ime. Iako je puštena tek prva, pilot epizoda, da se zaključiti da će ovo biti jedna vrlo uspešna i gledana serija. Vrste za zabavu, relaksaciju i opuštanje, guilty pleasure, što bi rekli.

Rađena je po jednostavnom, a starom – dobrom, receptu za uspeh. Ima sve što je jednoj seriji potrebno da bi bila uspešno prihvaćena i voljena od strane publike – dva dobra frajera, doduše, jedan malo olinjao, a drugi upicanjen, taman za ženidbu. Pored toga osećajan, pati do koske zbog raskida veridbe. I tu dolazi do sekundarne vrste zapleta.

Pročitajte i ovo: Gospođa Vilson, skandalozna drama o bigamiji

Glavna tema je non- stop špijunska akcija, od samog početka. Sve se odvija brzo, uz dobru muziku koja dodatno pojačava tempo, jure se loši momci, pesničari, puca, nadmudruju se, naravno, dobri pobeđuju.

Pročitajte i ovo: Gomora – serija o najozloglašenijoj napuljskoj mafiji

Okosnicu priče čini rivalitet FBI i CIA agenata, bate i seke, koji će se na kraju smuvati. Ili ne, videćemo, to ostaje da otkrijemo, mada, vrlo je verovatno da će od samog početka stvorena seksualna tenzija među njima stalno lebdeti u vazduhu tokom trajanja serije. Jer nešto treba mi, publika, i da želimo i da imamo čemu da se nadamo.

Pročitajte i ovo: Serija Dogs Of Berlin

Serija deluje pomalo retro, kao da je snimana nekih davnih dana, ali to joj daje dodatni šarm i zavodljivost. Seća nas na lepe dane i uspomene iz prošlosti. Uz to, glavni junaci vode nas s jednog na drugi kraj sveta, po najzanimljivijim svetskim destinacijama. Prvi na redu je Pariz. O, la, laaa. To vam pričam.

Pročitajte i ovo: Serija Bodyguard

Inače, svi su lepi, lepo obučeni, sve je lepo slikano – na nama je samo da spremimo kokice, uvalimo se u fotelje i uživamo. Ja sam uživala u prvoj, tako da vam preporučujem da mi se pridružite u gledanju.

Pročitajte i ovo: Nove serije koje ćemo gledati na RTS-u ovog proleća

Novi gospodin i gospođa Smit kreću u akciju spasavanja sveta, ali pre toga, treba da se suoče jedno s drugim. Videćemo kakav će biti ishod. Sa zadovoljstvom ćemo pratiti radnju.

Pročitajte i ovo: Seksualno obrazovanje – bezobrazno zabavna serija o seksualnom sazrevanju

U prvoj sezoni snimljeno j 13 epizoda. Glavne uloge igraju Scott Foley (sećate ga se iz serije Scandal?), Laren Cohan (koja je zbog ove uloge odbila ulogu u zombi melodrami The Walking Dead), Ana Ortiz, Tyler James Williams, Vir Das i Josh Hopkins.

Pročitajte i ovo: Patrick Melrose – briljantna saga o odrastanju kroz bolnu traumu