Nepretenciozna, osvežavajuća, u smislu, drugačija od svega što se trenutno prikazuje, a gledano je, lagana i pitka serija, koju je, između ostalih, producirao i Bred Pit, čovek, usput budi rečeno, definitivno ima dobrog ukusa, a koju vam preporučujemo da pogledate, ako želite da osetite duh savremenog života u Njujorku, i to, kroz život mlade devojke, koja je došla u Veliku jabuku, iz provincije, u potrazi za načinom da ostvari svoje snove, a da, pritom, ne zna ni koji su.

Foto Starz Originals

A zašto je došla u Njujork? Jer je znala da ako ostane u svom malom mestu, dok se okrene, život će proleteti pored nje.

Za početak, Tesa posao nalazi u fancy restoranu, gde otkriva čitav novi svet, probajući različite ukuse – slatko, gorko, slano i kiselo. Kroz ludački, haotičan posao u restoranu mlada devojka upoznaje život u velikom gradu, a kroz plejadu vrlo raznolikih i zanimljivih likova mi, gledaoci, sa njom zajedno, upoznajemo duh velikog grada u kome se snovi ostvaruju.

Prosto, isijava snažna i neobuzdana energija prestonice sveta, tako da poželiš da se stvoriš tamo, iako se radnja dešava u bliskoj prošlosti, 2006. godine.

Glavnu ulogu u seriji igra Ella Purnell, a pored nje, tu su Tom Sturridge, Evan Joniqkeit, Eden Epstein, Jasmine Mathews, Paul Sparks i drugi.

Serija je bazirana na istoimenom, hit romanu, autorke Stephanie Danler. Emitovanje prve sezone, od šest epizoda, počelo je u junu 2018. godine. Druga se već snima i njeno emitovanje očekuje se tokom naredne godine, u produkciji Starz Originals.

Preporučujemo, pogledajte i javite nam svoje utiske!

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.