Nepretenciozna, osvežavajuća, u smislu, drugačija od svega što se trenutno prikazuje, a gledano je, lagana i pitka serija, koju je, između ostalih, producirao i Bred Pit, čovek, usput budi rečeno, definitivno ima dobrog ukusa, a koju vam preporučujemo da pogledate, ako želite da osetite duh savremenog života u Njujorku, i to, kroz život mlade devojke, koja je došla u Veliku jabuku, iz provincije, u potrazi za načinom da ostvari svoje snove, a da, pritom, ne zna ni koji su.

Foto Starz Originals

A zašto je došla u Njujork? Jer je znala da ako ostane u svom malom mestu, dok se okrene, život će proleteti pored nje.

Za početak, Tesa posao nalazi u fancy restoranu, gde otkriva čitav novi svet, probajući različite ukuse – slatko, gorko, slano i kiselo. Kroz ludački, haotičan posao u restoranu mlada devojka upoznaje život u velikom gradu, a kroz plejadu vrlo raznolikih i zanimljivih likova mi, gledaoci, sa njom zajedno, upoznajemo duh velikog grada u kome se snovi ostvaruju.

Prosto, isijava snažna i neobuzdana energija prestonice sveta, tako da poželiš da se stvoriš tamo, iako se radnja dešava u bliskoj prošlosti, 2006. godine.

Glavnu ulogu u seriji igra Ella Purnell, a pored nje, tu su Tom Sturridge, Evan Joniqkeit, Eden Epstein, Jasmine Mathews, Paul Sparks i drugi.

Serija je bazirana na istoimenom, hit romanu, autorke Stephanie Danler. Emitovanje prve sezone, od šest epizoda, počelo je u junu 2018. godine. Druga se već snima i njeno emitovanje očekuje se tokom naredne godine, u produkciji Starz Originals.

Preporučujemo, pogledajte i javite nam svoje utiske!