Dobre vesti, narode čitalački i serija ljubitelji!

Nova hit serija stiže od reditelja serije Big Little Lies, producenta oskarovskog filma Get Out i autorke romana Gone Girl (Iščezla), Gillian Flynn. Ipak će ovo leto biti vrelo!

Godinu dana nakon što je filmski svet bio opsesivno zaposednut serijom Big Little Lies, reditelj Jean-Marc Vallée vraća se na male ekrane HBO kanala novom dramskom mini serijom od osam epizoda, pod nazivom Sharp Objects. Verujemo da će prevod na srpski biti Žive rane ili Otvorene rane.

Serija je upravo počela da se prikazuje, premijera je bila 8. jula, a sudeći prema prvoj epizodi serije, u kojoj glavnu ulogu igra glumica Amy Adams, biće ovo zaista hit serija, koja će u potpunosti i bez daha privući i zaokupiti vašu pažnju. Ne bismo da vas plašimo opisom da se radi o jezivom psihološkom trileru, ali sigurno će vas podilaziti žmarci i dublje ćete se uvaljivati u svoju udobnu fotelju dok budete gledali ovu odličnu seriju.

Ukratko, zvezda serije Amy Adams glumi novinarku koja se suočava sa psihološkim demonima iz svoje prošlosti kada se vrati u svoj rodni grad, kako bi izvestila o slučaju nasilnog ubojstva devojčice.

Nemojte da propustite da pogledate seriju Sharp Objects. I to, što pre!