Definitivno jedna od najboljih serija koja se poslednjih godina emitovala na malim ekranima. Na sreću svih nas obožavalaca, treća sezona je objavljena na Netfliksu, a nazire se i četvrta.

Priča prati finansijskog savetnika koji živi u Čikagu, ali mora hitno, u tajnosti da prebaci porodicu negde u nedođiju, nasumice bira jezero Ozark, kada njegovo bavljenje pranjem para od trgovine drogom bude otkriveno. Ideja je da započnu život ispočetka. Ali, ne lezi vraže.

Kad je premijerno predstavljena, serija „Ozark“ delovala je kao još jedan prilog prilično zasićenom žanru običnog naroda koji nehotice sklizne na divlju stranu života.

Pročitajte i ovo: Serija ”Moja briljantna prijateljica” (sezona 2) vraća se kako bi vam slomila srce

Iz epizode u epizodu, na osnovu odličnog scenarija, sjajno građenih i još bolje razvijanih složenih i harizmatičnih likova, kroz dobro vođenu priču, vrhunsku produkciju, a time i glumu bez premca, serija je pretočena u nešto mnogo bogatije od toga, mešajući zločinačku bezobzirnost sa porodičnom dinamikom izgrađenom na manipulacijama.

Pročitajte i ovo: Preporuka: Serija LITTLE FIRES EVERYWHERE sa Kerry Washington i Reese Whiterspoon u glavnim ulogama

Napeta i uzbudljiva priča koja će vas zakucati pred ekrane i učiniti da grizete nokte, dok se lagano, sve dublje uvlačite pod ćebence, navlačeći ga preko nosa.

Pročitajte i ovo: Serija Hidden – briljantna krimi drama koja će vas zakucati za fotelju od prve epizode

Uloge igraju Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Skylar Gaertner, Lisa Emery i drugi.

Treća sezona serije OZARK puštena je u etar 27. marta na Netfliksu.

Ne propustite odličnu zabavu. Jedva čekamo nastavak jer neke, retke, serije to zavređuju.