Kada naizgled savršenu i srećnu porodicu ubije neko koga su poznavali i kome se verovalo, pukotine se pojavljuju na površini navodno idilične zajednice u slatkom seocetu u Škotskoj.

Istraga o smrtonosnom požaru u seoskoj kući otkriva nešto zloslutno i seljani moraju da prođu kroz pepeo da bi pronašli odgovore. Je li to bila tragična nesreća ili nešto što bi trebalo mnogo više da ih zabrine?

Glumac David Tennant, koga dobro znamo iz sjajne serije Broadchurch (preporuka!), predvodi zvezdanu glumačku ulogu, uključujući Cush Jumbo (The Good Wife, The Good Fight) i Matthew McNulty u mračnom i dramatičnom krimi trileru, rađenom u produkciji britanskog TV kanala Channel 4.


Pročitajte i ovo: Preporuka: Stigao je ”Novi papa”, nastavak serije Paola Sorentina ”Mladi papa”


Serija opisuje krvav i smrtonosni događaj ubistva naizgled savršene i srećne porodice od strane osobe od poverenja. U tim trenucima, postaje jasno da ništa nije onako kao što izgleda, a vremenom isplivava na površinu sve više izazova, intriga i dramatičnih dešavanja koji su vodili do tragedije.


Pročitajte i ovo: Preporuka: The Outsider – pakleno jeziva triler serija rađena prema romanu Stivena Kinga


Pročitajte i ovo: Serija Hidden – briljantna krimi drama koja će vas zakucati za fotelju od prve epizode


Pored pomenutih, u seriji igraju Maureen Beattie, Stuart Bowman, Laurie Brett, Gordon Brown, Grace Calder, Lewis Gribben, Seline Hizli, Lorn Macdonald, Anna Madeley, Lisa McGrillis.

Režiju potpisuje Lynsey Miller.