Akciona komedija “DIVLJACI” domaćoj publici premijerno biće prikazana u sredu, 1. juna, u 20 časova, u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd!

U debitantskom filmu reditelja Daria Lonjaka glavne uloge tumače Branko Janković, Alen Liverić, Borko Perić, Dejan Aćimović i drugi.

Film koji je spojio različite žanrove kao i umetnike iz celog regiona nasmejaće vas i zabaviti, dok će u isto vreme napraviti kritički osvrt na vreme u kome živimo.

Imao sam tu sreću da sam radio s divnim glumcima i mogu reći da smo imali odličnu saradnju. Svima se scenario jako svideo i uneli su jako puno ličnih ideja i emocija u svoje izvedbe. Njihovo iskustvo mi je svakako jako puno značilo, ne samo u kreativnom, već i u tehničkom, izvedbenom smislu. Očekivani standard koji sam sebi zacrtao je tokom snimanja samo rastao, kako su nam padale nove ideje i rešenja na pamet”, izjavio je mladi reditelj Dario Lonjak.

Leto 2018. godine, Svetsko prvenstvo u fudbalu – u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opšte “ludilo”, koje je ponelo i naše glavne junake. Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) rešavaju da opljačkaju malu radnju da bi nabavili novac za put u Rusiju.

Bežeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom i zalutaju u šumi gde ih čeka iznenađenje. Ako ste pomislili da planirana mala pljačka može da prođe ispod radara, varate se. Mnogo nepredviđenih stvari će im se usput dogoditi (da ne otkrivamo baš sve).

Upoznajte divljake!

Nakon svečane premijere, film DIVLJACI na redovni bioskopski repertoar stiže u četvrtak 2. juna.