Da li volite mat karmine?

Oh, da! Još kako! Jer mat karmini su smeli, punih boja, prefinjeni, i najvažnije od svega, nisu lepljivi. Jasno je da postoji dovoljno dobrih razloga da volimo mat karmine, pored toga što su trenutno u trendu i što bismo mogli hvalospeve da im ispevamo satima.

Tako da smo u slavu mat karmina iliti ruževa za usne, kako ko voli, došli do nenadmašnih prednosti koje bi vredelo znati.

lipstick-259411_1280#1 Mat karmini su visoka moda među karminima

Mat karmini su starija sestra sjajeva za usne, sofisticirana, elegantna, sigurna u sebe. Svoja na svome. Zrela i odrasla, koja zna šta hoće i stremi ka svome cilju. Dakle, žena 35+!

#2 Mat karmin je statement vrsta karmina

Ako želite da ostavite upečatljiv utisak, svakako ćete na usne staviti mat karmin jer u tom slučaju ne postoji druga opcija. Mat karmini imaju punu, bogatu boju, koja licu daje dubinu i lični pečat. Njegova baršunasta površina čini da boje izgledaju ekstra zasićeno i intenzivno. Kako mat karmin čini da usne postanu centralna tačka na vašem licu, pored njega, nije vam potrebno još mnogo šminke na licu.

#3 Mat karmini dugo traju

Karmini sa sjajnim finišem brže blede i skidaju se. Zato su mat formule poznate po svojoj izdržljivosti. A to znači da su manje osetljivi na dodire, čak i nakon ručka. Čak i na poljupce! Doduše, blage.

beauty-160457_1280#4 Divno izgledaju na usnama tokom cele godine

Mat karmin nije sezonski trend. Mat karmin boje duda savršeno izgleda na usnama u zimskom periodu, dok je električni roze mat karmin izvanredan odabir za tople, letnje dane. Mat karmini su posebno dobri i praktični tokom leta jer se neće topiti od vrućine i razlivati van usana, kao što je to slučaj sa sjajevima za usne ili karminima sa sjajnim finišem.

#5 Mat karmin se ne razliva

Ne razlivaju se po tananim linijama vaše kože, niz usne, pa sve do brade. Mat karmini su u velikoj meri pigmentirani i imaju tendenciju da ostanu na mestu na kom su namazani. Baš tamo gde vi to želite. Gde god to bilo, u to nećemo zalaziti.

#6 Poslednje, ali ne najmanje važno – ne lepe se!

Nisu lepljivi. Volimo kada se pecivo od cimeta prilepi uz naše usne i ostane po koja mrvica ceo dan, taman da nam zamiriši dan, ali ne i karmin. Nema ništa gore od super, ultra sjajnih i lepljivih sjajeva za usne koji uvlače vlasi naše kose u vortex. Oh, kako je to moderan termin ovih dana! Ali ne na našim licima! Zato preferiramo mat karmine. Možete da ga nosite po vetrovitom danu, a da vam se nijedna vlas kose ne zalepi za usne, a potom i lice, prenoseći boju preko celog lica. Stoga, glasamo za mat karmin!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.