Da li volite mat karmine?

Oh, da! Još kako! Jer mat karmini su smeli, punih boja, prefinjeni, i najvažnije od svega, nisu lepljivi. Jasno je da postoji dovoljno dobrih razloga da volimo mat karmine, pored toga što su trenutno u trendu i što bismo mogli hvalospeve da im ispevamo satima.

Tako da smo u slavu mat karmina iliti ruževa za usne, kako ko voli, došli do nenadmašnih prednosti koje bi vredelo znati.

lipstick-259411_1280#1 Mat karmini su visoka moda među karminima

Mat karmini su starija sestra sjajeva za usne, sofisticirana, elegantna, sigurna u sebe. Svoja na svome. Zrela i odrasla, koja zna šta hoće i stremi ka svome cilju. Dakle, žena 35+!

#2 Mat karmin je statement vrsta karmina

Ako želite da ostavite upečatljiv utisak, svakako ćete na usne staviti mat karmin jer u tom slučaju ne postoji druga opcija. Mat karmini imaju punu, bogatu boju, koja licu daje dubinu i lični pečat. Njegova baršunasta površina čini da boje izgledaju ekstra zasićeno i intenzivno. Kako mat karmin čini da usne postanu centralna tačka na vašem licu, pored njega, nije vam potrebno još mnogo šminke na licu.

#3 Mat karmini dugo traju

Karmini sa sjajnim finišem brže blede i skidaju se. Zato su mat formule poznate po svojoj izdržljivosti. A to znači da su manje osetljivi na dodire, čak i nakon ručka. Čak i na poljupce! Doduše, blage.

beauty-160457_1280#4 Divno izgledaju na usnama tokom cele godine

Mat karmin nije sezonski trend. Mat karmin boje duda savršeno izgleda na usnama u zimskom periodu, dok je električni roze mat karmin izvanredan odabir za tople, letnje dane. Mat karmini su posebno dobri i praktični tokom leta jer se neće topiti od vrućine i razlivati van usana, kao što je to slučaj sa sjajevima za usne ili karminima sa sjajnim finišem.

#5 Mat karmin se ne razliva

Ne razlivaju se po tananim linijama vaše kože, niz usne, pa sve do brade. Mat karmini su u velikoj meri pigmentirani i imaju tendenciju da ostanu na mestu na kom su namazani. Baš tamo gde vi to želite. Gde god to bilo, u to nećemo zalaziti.

#6 Poslednje, ali ne najmanje važno – ne lepe se!

Nisu lepljivi. Volimo kada se pecivo od cimeta prilepi uz naše usne i ostane po koja mrvica ceo dan, taman da nam zamiriši dan, ali ne i karmin. Nema ništa gore od super, ultra sjajnih i lepljivih sjajeva za usne koji uvlače vlasi naše kose u vortex. Oh, kako je to moderan termin ovih dana! Ali ne na našim licima! Zato preferiramo mat karmine. Možete da ga nosite po vetrovitom danu, a da vam se nijedna vlas kose ne zalepi za usne, a potom i lice, prenoseći boju preko celog lica. Stoga, glasamo za mat karmin!