Kako neke kratke, jednostavne i vrlo dostupne tehnike poboljšavaju sve bitne funkcionalne parametre ljudskog organizma?

O tome najbolje svedoče testovi na ruskom aparatu KARDIOTAHOMETAR.

Okrenuli smo glavu od onih jednostavnih, dostupnih i vrlo moćnih stvari koje nam život nudi i koje mogu skoro trenutno da podignu energiju organizma i ponesu ga u sferu isceljenja.

Istraživanje ruskih naučnika, kao i naše iskustvo u testiranju pacijenata na kardiotahometru, pokazalo nam je veliku razliku kod dobijenih rezultata svih bitnih regulatornih parametara organizma pre i posle nekih vrlo jednostavnih tehnika.

Test na kardiotahometru je brza metoda iz domena kvantne medicine, koja nam daje podatke kakvo je funkcionalno stanje organizma, kakve su njegove energetske rezerve, u kojoj meri stres razara organizam, tj. kako osoba savladava stresogene činioce, kakva je neurovegetativna i neurohumoralna regulacija, da li je biološka starost veća ili manja od hronološke, kakva je snaga aure i čakri i stanje energetskog protoka kroz meridijanski sistem.

Zapanjuje činjenica da se svi ti parametri značajno popravljaju kod ponovljenog testa nakon vrlo jednostavnih tehnika, koje se urade sa pacijentom za samo nekoliko minuta, a kasnije on može sam da ih praktikuje.

Neke od njih su:

– osnovna tehnika svesnog disanja

– kratkotrajna relaksacija u kojoj se vizualizuje zelena boja, priroda ili doživljaj poznate pozitivne situacije ili emocija uz muziku određenih isceljujućih frekvencija

– stimulacija određenih bioaktivnih tačaka na licu i telu

– vrlo kratka zabavna vežba za ublažavanje stresa i balansiranje obe moždane hemisfere

– nakon popijene 2 čaše informirane vode (pripremljena na principu homeopatskog informisanja )

Sve su to radnje koje nas vesele i opuštaju, mogu da se rade često, skoro u svim okolnostima, a njihov blagotvorni učinak je nezamenljiv.

***

Autorka teksta: dr Dobrinka Arbanovski, internista i specijalista kvantne medicine, Holitimed