Obaveštavamo vas da je počela prodaja ulaznica za hit predstavu “Olimp: u slavu kulta tragedije – predstava od 24 sata”, koja se igra na ovogodišenjem Bitefu.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Sava Centra i na svim ovlašćenim prodajnim mestima Eventima u Srbiji. Postanite Bitef ranoranilac kupovinom karata za predstavu “Olimp: u slavu kulta tragedije – predstava od 24 sata”, do 1. avgusta, po specijalnoj ceni od 2.900 dinara!

Cena karata do 1. septembra je 3.600 dinara, dok će nakon 1. septembra biti 4.500 dinara.

Predstava Olimp: u slavu kulta tragedije – predstava od 24 sata, foto: Wonge Bergmann

Inače, predstava “Olimp: u slavu kulta tragedije – predstava od 24 sata”, proslavljenog belgijskog reditelja Jana Fabra, svečano će otvoriti 51. Bitef, 23. septembra, u Sava centru, u 18 časova.

Po poništenju ulaznice publika će dobiti narukvicu koja će im obezbediti mogućnost da slobodno ulaze i izlaze tokom predstave. Za ovu priliku, Bitef i njegovi sponzori i partneri obezbedili su mnogobrojne sadržaje za odmor i rekreaciju gledalaca Sleeping zonu sa krevetima, lejzi begovima, dušecima, Food zonu u bifeima i restoranu Sava Centra, Bitef biblioteku i tako dalje.

Gledaoci će moći da uživaju i u isceljujućim zvucima muzike u Chill i Healing zoni kao i uz časove joge tokom jutarnjeg buđenja. Ukoliko budu morali da pošalju hitne mailove, moći će da to urade iz Biznis wifi zone. Pored ovih sadržaja, Bitef priprema još mnoštvo iznenađenja za odmor​ i pun ugođaj gledalaca. Numeracija ulaznica važi prva četiri sata, a nakon toga publika će moći da menja mesta i perspektivu gledanja predstave.

U prodaju će biti pušten ograničeni broj ulaznica za studente po ceni od 1.500 RSD.
Ove ulaznice će jedino moći da se kupe na blagajni Bitefa od 1. septembra, uz prethonu rezervaciju.

Prodaja ulaznica za sve predstave na 51. Bitefu počinje 1. septembra na Blagajni Bitef festivala koja je smeštena u Pozorištu na Terazijama (Terazije 29).

Cene ulaznica je 1.700 – 2.500 RSD. Popust za komplet ulaznica je 30%, a za rezervisane ulaznice i organizovane grupe 20%.

Za rezervacije i sve dodatne informacije o studentskim ulaznicama možete se obratiti putem e-mail adrese blagajna@bitef.rs.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.