Odlazite za vikend odmor? Evo osnovnih stvari i modnih dodataka koje možete poneti sa sobom da bi vam bilo udobno bez žrtvovanja stila.

Ako i vi mislite da je jesen idealno godišnje doba za beg iz grada posvećen dobroj hrani, kulturi i opuštanju, u odličnom ste društvu. Da, jer smo i mi u to čvrsto uvereni i trenutno razmišljamo o organizovanju vikend odmora u gostima ili – zašto ne – možda čak i mini odmora, iskoristivši jedan od predstojećih dugih (prazničnih) vikenda.

Šta kažete na to da zajedno spakujemo vaš kofer?

Bilo da želite da provedete dva dana u seoskoj kući u kojoj se odlično jede, na salašu, odsednete u  hotelu sa fantastičnim spa centrom u koji ste dugo sanjali da odete ili više volite da posetite grad umetnosti koji nikad niste videli, nije važno: sve su to odlične ideje!

Možda postoje neke dileme u pogledu izgleda sada kada se čini da je raskošno, jesenje vreme zaista stiglo. Ali ne brinite, mi ćemo se pobrinuti za to, ovde smo namerno!

Savršen prtljag u ovo doba godine sastoji se pre svega od funkcionalne odeće i dodataka, ali sa onim prstohvatom glamura koji nikada ne škodi. Zbog toga su nam potrebni jednostavni i raznovrsni komadi za kombinovanje kako bismo imali apsolutno besprekornu odeću i modni stil.

Stoga, šta da spakujete u svoj kofer? Od trenč mantila do kožne jakne, od dukserice sa kapuljačom, preko paspartu farmerki, do kargo pantalona sa maksi bočnim džepovima.

Ne zaboravite trendi detalje kao što su cool patike (možda Adidas Sambas koje su bile toliko popularne poslednjih meseci) ili legendarni Dr. Martens, par sunčanih naočara, kačket sa vizirom, ranac ili udobna torba za rame.

Evo kratke liste „osnovnih stvari“ koje treba spakovati.

ZARA, zara.com
ONLY, zalando.com
H&M, hm.com
THE FRANKIE SHOP, mytheresa.com
ASPESI, aspesi.com
STRADIVARIUS, stradivarius.com
MANGO, mango.com
CALVIN KLEIN , zalando.com
ADIDAS, adidas.com
CALZEDONIA, calcidonia.com
DR. MARTENS, zalando.com
NEW ERA, neweracap.eu
UNIQLO, uniqlo.com
PRADA; prada.com
LONGSHAMP, longshamp.com