Sa ovom pozicijom, vaša ludorija će dobiti još jedan obrt!

Da li se osećate kao da ste već istražili Kamasutru uzduž i popreko?

Kladimo se da nikada niste probali poziciju bečkih ostriga! Ovo je u najmanju ruku originalan naslov koji označava akrobaciju koja je isto toliko originalna, ali koja obećava da će vaše nestašluke pokrenuti u drugu dimenziju! Iako svakako nije jedan od najlakših za vežbanje, avanturističkiji (i fleksibilniji) među vama će moći da se uvere da je vredno truda.

Kako nam Cosmopolitan kaže, ovu zaboravljenu poziciju je zapravo doveo do danas kandidat iz britanske rijaliti TV emisije Ostrvo ljubavi, izvesni Lukas Biš, profesionalni trgovac ribom, koji je čuvenu „bečku ostrigu” naveo kao svoju omiljenu poziciju.

Slučajnost? Verovatno ne!

Image by Racool_studio on Freepik

Položaj bečke ostrige: kako to izvesti?

Ali u čemu se sastoji?

„Bečka ostriga je prilično neobičan položaj koji zahteva veliku fleksibilnost i gipkost“, upozorava sajt Bad Girls Bible, pre nego što objasni pomenuti salto. Da bi se to izvršilo, osoba u koju se penetrira mora ležati na leđima. Zatim morate da zgrabite noge i raširite ih dok ih povlačite unazad dok ne dodirnu krevet, ili skoro.’’

Ovde stupa u akciju osoba koja prodire, ova druga će morati da klekne ispred vas pre nego što uđe u vašu vaginu.

Image by pressfoto on Freepik
Image by pressfoto on Freepik

Uverite se da vaš partner ide polako, nežno i da sluša vaše povratne informacije. Kada vam bude potpuno udobno, to može postati malo brže“, objašnjava sajt, koji ipak upozorava: „Vaš partner treba da bude oprezan sa svojim prvim udarcima da ne ode predaleko, što je vrlo lako u ovoj poziciji.’’

Pomeranjem kolena bliže ili dalje od vas, osoba koja prodire može promeniti dubinu svog prodiranja i ugao pod kojim prodire u vas.

Sve što treba da uradite je da pokušate!