Prolećna Gong Puja – Noć Gongova!

Poklanjamo jednu kartu za dve osobe za celonoćni događaj, Prolećnu noć gongova – gong Puja, koja se održava u subotu, 25. marta, sa početkom u 21 sat i traje sve do subote ujutro u 7 sati, čitateljki ili čitaocu portala Sito&Rešeto, koja se prva javi na email adresu redakcije sitoireseto.inbox@gmail.com, a prethodno je lajkovala našu Facebook stranicu i prijavila se za primanje nedeljnog newslettera.

Noć gongova održava se u hotelu Tulip Inn (bivši Putnik), Palmira Toljatija 9, na Novom Beogradu. Ovo je jedinstvena prilika da provedete celu noć uz isceliteljski zvuk 16 gongova. Dok vi spavate, majstori gonga sviraju za vas.

Danica Cvetković, sertifikovana učiteljica kundalini joge, Kundalini klub Beograd

Zvuk gonga je zvuk samog Univerzuma, taj moćni zvuk može da se poredi sa sviranjem na milion tananih nebeskih struna. Te vibracije nas vode na putovanje unutar sebe, donose nam mir i spokoj, donose nam opuštanje i mir. Pogledajte kako zvuk gonga deluje na vodu, koliko lepe oblike stvara i setite se koliko vode imamo u svom telu. Zvuci gonga regenerišu naše telo.

Potrebno je da ponesete vreću za spavanje, joga prostirku ili dva ćebeta, jedno za ispod vas, jedno da se pokrijete, i jastuče. Ako dolazite na čas kundalini joge, dođite oko 20.30 sati, ako dolazite samo na Noć Gongova, dođite oko 22.30. Ponesite i vodu sa sobom. Imamo još slobodnih mesta, tako da i ako se odlučite da dođete u poslednji čas, dođite, biće super.

Poslušjate kako je bilo prošli put u Noći gongova u Beogradu.

Sve informacije o događaju možete da nađete na navedenom linku.