Poklonjamo tri puta po dve karte za pozorišnu predstavu Zabranjeno voće, koja se igra ove subote, 19. novembra, od 20 sati, u Akademiji 28, čitaocima koji se prvi jave na email adresu sitoireseto.inbox@gmail.com, a prethodno su lajkovali Sito&Rešeto Facebook stranicu i prijavili se za primanje nedeljnog newslettera.

goldoni-zabranjeno-voce-9“Zabranjeno voće” nastalo je po tekstu jednog od najznačajnijih komediografa u istoriji pozorišta, Karla Goldonija, a odlikuju ga raskošni kostimi i atraktivna glumačka podela sastavljena od afirmisanih glumaca iz raznih beogradskih pozorišta. Predstava u kojoj igraju Snežana Savić i Milica Milša, smeštena je u XVIII vek, i to u vreme čuvenog venecijanskog karnevala.
Ulaznice za predstavu se mogu da se kupe na blagajni Akademije 28.
Ove subote u Klubu Akademije 28 publika će imati priliku da uživa u glasu Beti Đorđević, istinske dive domaće muzičke scene, koja će izvoditi najkvalitetnije džez standarde iz svog zavidnog repertoara, u pratnji benda Kalvarija u sastavu Anđelko Duplančić – gitara, Dule Jovanović – klavir, Slaviša Pavlović Stenli – bas i Saša Radojević – bibnjevi.
Beti Đorđević
Beti Đorđević
U javnosti poznata kao jedna je od najvećih džez i soul zvezda na ovim prostorima, Beti Đorđević је postala slavna još davne 1976. godine, nakon što je na čuvenom “Beogradskom proleću”, otpevala “Počnimo ljubav iz početka”. Od tada se njena karijera kretala uzlaznom putanjom; nije bilo festivala i koncerta u zemlji na kome nije učestvovala, nastupala je i po džez klubovima u Nemačkoj, a jedna je od retkih izvođača koji su pevali za Maršala Tita.
Ulaz na koncert je slobodan, a mesta se mogu rezervisati na 011 3619 342.