Već smo videli Bekamovu mukotrpnu transformaciju u mrzovoljnu desnu ruku Kralja Artura, novo filmsko ostvarenje reditelja Gaja Ričija, a sada konačno imamo priliku da vidimo i njegov glumački debi u najavi za ovu avanturističku, filmsku akciju.

Bekam je, inače, dugogodišnji prijatelj sa Ričijem, a govoreći o svojoj ulozi u filmu, izjavio je da je dugo vežbao svih svojih 13 reči.

Gaj mi je posao osobu sa kojom sam svakodnevno vežbao po sat vremena, pre nego što smo snimili scenu, kaže Bekam.

Inače, Čarli Hanam, koji tumači glavnu ulogu u filmu, a koga se odlično sećamo iz serije Sinovi Anarhije, uputio je kompliment Bekamu, na račun njegove radne etike i priznao da je postao njegov obožavalac.

Sad mi je sasvim jasno kako je Bekam postao takav fenomen u sportu. Pokazao je izuzetnu posvećenost onome što radi, koliko god to mala uloga bila. Bilo mu je bitno da dobro odradi posao, zato je predano radio sa trenerom dijalekta i učiteljem glume. Zato i jeste superstar! Jer ovo mu nije primarni, čak ni sekundarni fokus, već samo mala zabava, geg. Ali radna etika koju je pokazao bila je vrhunska. I to, u kombinaciji sa njegovom skromnošću, ljubaznošću i pristupačnošću je zadivljujuće privlačno. Nisam ljubitelj fudbala, zato ranije i nisam imao neki naročit stav o njemu, ali sada slobodno mogu da kažem da imam jaka osećanja prema njemu, pomalo sam se i zaljubio, jer Bekam je jebeno cool, izjavio je Čarli.

U ovoj filmskoj, epskoj fantaziji igraju još i Jude Law i Annabelle Wallis, a premijera je upravo danas, 12. maja!