Opipljiva promena dešava se u svetu mode!

Svi oni koji podstiču individualnost i razbijanje modnih pravila, srećniji su nego ikada. Ako hoćete da nosite metalik plisiranu suknju sa košuljom na pruge, nosite! Samo napred! Želite da uparite žakar kaput sa vezenim čizmama? Nikad nije bilo bolje vreme za takav poduhvat, no sada!

1Oslobodite svoj duh i dopustite mu da se prelije i na vaš styling. Sve je dopušteno, samo da budete srećni i zadovoljni. Budite svoji, ne robujte pravilima. Njih iskoristite samo kao inspiraciju za građene sopstvenog stila i stylinga. Jer život je previše kratak da biste robovali nečijim pravilima, a moda je zabavna samo kad je slobodna, maštovita i razigrana, kad ruši granice i pravila.

3Uparite crvenu sa šerpa plavom! Dosadnu teksas košulju razveselite nalepnicama i crtežima različitih stilova. Probajte šarenu haljinu! Stavite šljokice gde god smatrate da bi bilo zgodno. Recimo, na manžetne stare košulje. Umesto tradicionalno crnih čizama, kupite žute!

8Prodrmajte svoju poslovnu odeću sa roze odelom! Investirajte u tašnu koja će da vrišti na sav glas! Preko jednostavne odevne kombinacije, nabacite šareni mantil. Pomešajte više različitih nijanse iste boje. Neka se prelivaju po vama u slapovima.

7Ponesite ekstravantnu haljinu sa ravnim papučama. Spojite šareni outfit sa torbom u jarkoj boji. Nosite crveno i ciklama. Zajedno. Odjednom. Ne izostavite tufne! Održavajte leto živim tirkiz detaljima.

6Odlučite se za haljinu na spratove, umesto jednostavne, ravne linije. Nosite elegantni, strukirani blejzer sa farmerkama. Zamenite farmerke vašeg partnera za njegove pantalone. Ne zaboravite kaiš!

5Šarene čizme?! Što da ne?! Zdušno ih prigrlite! Mint zeleno i senf žuto? Spakujte mi! Probajte pruge! Unesite novi život u vašu bluzu bez ramena, tako što ćete je nositi ispod koktel haljine.

4Osloobodite malu Doli Parton kaubojku u sebi jaknom sa resama. Hrabro istupite napolje odeveni od glave do pete u plišu. Smelo nosite crveno!

2Uparite robusno kamuflažnu jaknu sa oštro belim pantalonama. Ili obrnuto! Nosite laganu i lepršavu haljinicu preko vintidž farmerki.

9

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.