U slučaju da ste sumnjali da je dezen zmijske kože zaista veliki trend ove modne sezone, Rijana je odlučila da vam dokaže da je zaista tako.

Muzička zvezda je pokazala pravu posvećenost animal printu u Sidneju, u okviru globalne turneje i promocije svoje kozmetičke liniije Fenty Beauty.

Rijana, koja se nikad nije uzdržavala od smelih poteza, bila je obučena od glave do pete u ansambl od zmijske kože, koji se sastojao od koktel haljine, šeširića i mantila, potpisanog od strane modnog ateljea Versace, sa modnim dodacima, u vidu tašnice i cipela, sve od kože pitona, koje potpisuje Christian Louboutin. Njene Cartier minđuše su bile jedini ne-zmijski element celokupnog izgleda.

Rijana se ove godine već deklarisala kao obožavateljka zmijske kože na Coachella festivalu, kada, takođe, nosila modne komade od zmijske kože.

Zmijska koža i animal print uopšte – obeležavaju ovu modnu sezonu jesen/zima 2018/19, kao jedan od vodećih trendova.

View this post on Instagram

spam.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A da je trend omiljen kod modne publike u celom svetu, pokazuje i to što su izlozi i ulice vrlo brzo postali preplavljeni odećom u animal printu ili dezenu.

Ukoliko ne želite da se obučete od glave do pete u zmijsku kožu, kao što je to Rijana uradila, onda se odlučite za jedan, ključni modni komad u ovom dezenu, koji će obeležiti vaš stajling.

Recimo, suknju, mantil ili kratke čizme do gležnja, koje su apsolutni hit sezone, dok će tašna od zmijske kože dati vašem ukupnom stajlingu posebno luksuzan i glamurozan izgled.

Attico, net-a-porter.com
Chloe, net-a-porter.com
Chloe, net-a-porter.com
MSGM, net-a-porter.com
We Are Leone, net-a-porter.com
Jimmy Choo, net-a-porter.com
Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.