U slučaju da ste sumnjali da je dezen zmijske kože zaista veliki trend ove modne sezone, Rijana je odlučila da vam dokaže da je zaista tako.

Muzička zvezda je pokazala pravu posvećenost animal printu u Sidneju, u okviru globalne turneje i promocije svoje kozmetičke liniije Fenty Beauty. Rijana, koja se nikad nije uzdržavala od smelih poteza, bila je obučena od glave do pete u ansambl od zmijske kože, koji se sastojao od koktel haljine, šeširića i mantila, potpisanog od strane modnog ateljea Versace, sa modnim dodacima, u vidu tašnice i cipela, sve od kože pitona, koje potpisuje Christian Louboutin. Njene Cartier minđuše su bile jedini ne-zmijski element celokupnog izgleda.

Pročitajte i ovo: Kolor terapija – obojite svoj život haljinama u živopisnim bojama

Rijana se ove godine već deklarisala kao obožavateljka zmijske kože na Coachella festivalu, kada je, takođe, nosila modne komade od zmijske kože.

Pročitajte i ovo: Započnite leto u sandalama sa punom petom – najosporavanijem, a najudobnijem modelu obuće

Dezen zmijske kože obeležava ovu modnu sezonu proleće – leto, kao jedan od vodećih trendova, što se da videti i u našim radnjama.

Pročitajte i ovo: Najveći izbor sanadala sa visokim potpeticama

View this post on Instagram

spam.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A da je trend omiljen kod modne publike u celom svetu, pokazuje i to što su izlozi i ulice vrlo brzo postali preplavljeni odećom u animal printu ili dezenu.

Pročitajte i ovo: Modni svet poludeo za suknjama od teksasa

Ukoliko ne želite da se obučete od glave do pete u zmijsku kožu, onda se odlučite za jedan, ključni modni komad u ovom dezenu, koji će obeležiti vaš stajling.

Pročitajte i ovo: Bele tašne na vrhu liste najpoželjnijih modnih komada za proleće – leto

Recimo, Haljinu, suknju, mantil ili sandale, koje su apsolutni hit sezone, dok će tašna od zmijske kože dati vašem ukupnom stajlingu posebno luksuzan i glamurozan izgled.

Attico, net-a-porter.com
Chloe, net-a-porter.com
Chloe, net-a-porter.com
MSGM, net-a-porter.com
We Are Leone, net-a-porter.com
Jimmy Choo, net-a-porter.com
Ximena Kavalekas, net-a-porter.com
We11Done, net-a-porter.com
Petar Petrov, net-a-porter.com
Off-White, net-a-porter.com
Gianvito Rossi, net-a-porter.com
Emilia Wickstead, net-a-porter.com
Gianvito Rossi, net-a-porter.com
Chloe, net-a-porter.com
Emilia Wickstead, net-a-porter.com