Naduvane gumene životinje, pink flamingosi i jednorozi mogu da odahnu!

Ovo leto ima svojih novih pet zapovesti za slikanje na idiličnim morskim destinacijama na kojima letujete. Odavde vidimo kako su vam se okice zacaklile i raskolačile! Samo polako! Da ne lupate glavu, svetske zvezde će vam pokazati kako se to radi ovih dana.

Pogledajte, uvežbajte, kopirajte i objavite na Instagramu ovog leta.

Ići u korak sa trendovima na Instagramu postaje obaveza, bar podjednako koliko i ići u korak sa modnim trendovima. Ali za sve postoji lek. Kao što obično pogledate street style modne fotografije da biste dobili inspiraciju o tome šta da obučete, isto smo uradili i za letnje fotografije. Sećate se da je za početak pink flamingos fotomanije bila odgovorna Tejlor Svift i njena fotka na naduvanom pink flamingu? Da je samo slutila u šta će se to pretvoriti, verovatno bi patentirala izum iliti pozu.

Da biste bili u toku, predstavljamo vam pet novih fotografija koje ćete objaviti (morate, nema druge!) na Instagramu kako biste (čuj, sledili?!) upravljali svim društvenim trendovima u ovom trenutku.

#1 Imitiranje flaminga

Nije lako, ali ko je ikada rekao da će dobra fotka biti lak zadatak?!

Kendall Jenner prva je lansirala ovu pozu, sa roze haljinom od tila Giambattista Valli & H&M, ali mnogi je prate, pre svega, zato što ova poza čini noge vitkijima. Da biste uspeli da kopirate ovu pozu, samo se popnite na vrhove prstiju i savijte jednu nogu preko drugog kolena.

#2 Na čamcu

Ili jahti, brodu, brodiću, plovilu bilo koje vrste…

Ako ste otišli čak i na samo jedan izlet brodićem tokom vašeg odmora (ili bar jednom ovog leta prešli brodićem od Bloka 45 do Ade), ovo je poza za vas. Fotografija mora da bude napravljena na pramcu ili krmi broda, mora da vam u kadar uđe celo telo, a takođe, treba da se vidi i pejzaž iza vas.

#3 U pokretu

Poza poznatija kao mlada sam – luda sam – ne drži me mesto – pokret je moje optimalno stanje duha – šatro, ne poziram.

Idealno za trenutke kada ima previše sunca i teško je pogledati u objektiv. Ovu pozu je vrlo jednostavno izvesti – podignite bradu, pokušajte da simulirate pokret nogom, rukama i kosom, i izbegavajte kontakt očima sa kamerom.

View this post on Instagram

Happy 4 Th ⛱

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

#4 Na obali

Ove fotografije moraju da budu snimljene tamo gde se završava zlatni pesak, a kristalna voda počinje, malo sa istim onim raspoloženjem kao one koje su snimljene 90-ih, za one koji dobacuju tako daleko u prošlost.

Namestite se u položaj koji vam najviše odgovara (ležeći – ispružite se koliko god ste dugačke i još malo više od toga kad skroz uvučete stomak i izvijete se u struku do potpunog iskrivljenja kičmenog stuba ili jednostavno četvoronoške u obliku Bengalskog tigra – tigrice, divlje mačkice, samo vodite računa da opet morate dobro da uvučete stomak da se ne vuče po podu iliti pesku) i slikajte se.

Jedina negativna stvar na koju treba da vas upozorimo je da će vam trebati nekoliko dana da sav pesak skinete sa sebe i svog kupaćeg kostima. Ali, avaj, vredi, jer koga nema na Instagramu, nema ga u životu!

View this post on Instagram

Way down in Kokomo ??

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

#5 Dok nameštate bikini

Ova poza je savršena za slikanje u kupaćem kostimu, kad ne znate gde da stavite ruke. Nameštajte (ili se pravite kao da nevino i nonšalantno, ponajviše, seksi, nameštate kupaći kostim – jaoj, jadna ja, vidi šta mi se ovde odvezalo, uuups, fazon u pogledu) kupaći, gornji, donji deo, koji god, lagano povlačeći tračice prema gore i gotovi ste (ka na trećoj fotki u nizu na slici).

Ako ste svih pet poza objavili ovog leta na Instagramu, smatrajte da se u trendu. Inače, pakao.

View this post on Instagram

?

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on