Evo najboljih novih TV serija za gledanje na Netfliksu, Prime Video, Apple TV+, Paramount+ i Disney+ koje stižu u aprilu 2024.

Šta da gledate večeras? Koliko puta ste sebi postavili ovo pitanje, samo da biste minute i minute proveli neodlučno skrolujući? Postoji mnogo novih TV serija za gledanje na Netfliksu, Prime Video, Disney+, NOW, Paramount+, Ray Play i Apple TV+, a snalaženje u veoma bogatoj ponudi platformi za striming svakog meseca je zaista teško.

Zato smo mislili da ćemo vam pomoći u odabiru izborom naslova koje, po našem mišljenju, ne smete da propustite. Evo pet novih TV serija za gledanje u aprilu.

Takođe ne treba propustiti: Mladi Berluskoni (na Netfliksu od 11. aprila), i Fallout (na Prime Video od 11. aprila) i Benjamin Franklin (na Apple TV+ od 12. aprila).

Dobra vizija!

RIPLI na Netfliksu od 4. aprila

Rimejk u serijskom formatu filma iz 1999. Talentovani gospodin Ripli sa Metom Dejmonom i Džudom Lou autora Entonija Mingele, u seriji glumi super-hipe Endru Skot, a radnja je smeštena u Njujork 1960-ih.

Ovde nalazimo gospodina Grinlifa, bogatog preduzetnika, zabrinutog za sudbinu svog sina (i njegove imperije), koji je pobegao u Italiju na odmor koji mu je platila porodica, u kojem mu ništa ne nedostaje. Da bi ga vratio kući, preduzetnik angažuje čoveka, izazivajući lanac obmana i prevara.

SUGAR na Apple TV+ od 5. aprila

Kolin Farel je Džon Šugar, detektiv koji se bavi misterioznim nestankom Olivije Sigel, voljene nećake slikara Džonatana Sigela.

Dok Šugar pokušava da shvati šta se dogodilo, Olivija iznosi na videlo nikad otkrivene tajne o porodici Sigel.

Serija koja obećava da će izluditi ljubitelje istraživačkog žanra.

U glumačkoj ekipi su i Ejmi Rajan, Džejms Kromvel i Kirbi. Režiju serije potpisuje Fernando Meireles (Grad Božji, Dva pape, Stalni baštovan).

MERI I DŽORDŽ na SKY-u i NOW od 7. aprila

Senzualnost i pokvarenost podstakli su periodičnu seriju sa Džulijanom Mur i Nikolasom Galicinom u ulogama Meri Vilijes i njenog sina Džordža.

Žena skromnog porekla, ali izuzetno ambiciozna, Meri je ubedila svog drugog sina da zavede škotskog kralja Džejmsa VI (Toni Karan) i tako se probila među najznačajnije porodice u Engleskoj.

SEE YOU IN ANOTHER LIFE na Disney+ od 17. aprila

Originalna španska Disney+ serija, Vidimo se u drugom životu, adaptacija je knjige novinara Manuela Jaboisa i zasnovana je na intervjuu koji je Gabrijel Montoja Vidal, beba, držao sa njim kako bi pričao o svojoj povezanosti sa napadom džihadista 11. marta 2004. , najveći ikada počinjen na evropskom tlu.

BRIGANDS na Netfliksu od 23. aprila

Nova serija koju je kreirao GRAMS kolektiv smeštena je u južnoj Italiji nakon ujedinjenja, a likovi su slobodno izgrađeni na figurama iz stvarnog života.

To je moderna priča inspirisana prošlošću, začinjena dobrom dozom revizionizma, u kojoj je ispričan banditizam između avanture, osećanja i akcije.

Da li znamo šta da očekujemo? Ne. I kao u svim ovakvim serijskim slučajevima (pogledajte Black Moon / Crni Mesec), to nas takođe malo plaši. Ali nemoguće nam je i pomisliti da to ne gledamo.