Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da, posle premijernog prikazivanja na ovogodišnjem Festu, od četvrtka, 7. aprila, u naše bioskope stiže komedija ZVANIČNA KONKURENCIJA (OFFICIAL COMPETITION).

Penelope Kruz, Antonio Banderas i Oskar Martinez udružuju se u ovoj britkoj komediji priznatih reditelja Gastona Duprata i Marijana Kona, o pokušaju da se snimi najveći film u istoriji.

Kada preduzetnik milijarder impulsivno odluči da napravi kultni film, on zahteva najbolje. Poznata rediteljka Lola Kuevas (Penelope Kruz) angažovana je da vodi ovaj ambiciozni poduhvat.

CompetenciaOficial_2©Mediapro

Tim koji čine samo najveće zvezde upotpunjuju dva glumca ogromnog talenta, ali još većih ega: holivudski srcelomac Feliks Rivero (Antonio Banderas) i radikalni pozorišni glumac Ivan Tores (Oskar Martinez).

CompetenciaOficial_2©Mediapro

Obojica su legende, ali ne baš najbolji prijatelji. Kroz niz sve ekscentričnijih iskušenja koje postavlja Lola, Feliks i Ivan moraju da se suoče ne samo jedan sa drugim, već i sa sopstvenim nasleđem. Ko će ostati kada kamere konačno počnu da snimaju?

CompetenciaOficial_2©Mediapro