Oženismo Harija, udadosmo Megan!

Princ Hari i američka glumica Megan Markl zavetovali su se na večnu ljubav danas u Vindzoru, pred familijom i prijateljima iz celog sveta.

Lepo vreme uveličalo je slavlje u Vindzoru, gde se okupilo čak 100.000 turista koji su došli da uživo isprate događaj godine u Velikoj Britaniji i pozdrave zaljubljene mladence. Ceremonija venčanja odvijala se uživo pred očima svetske javnosti. Brojne televizijske ekipe prenosile su ceremoniju venčanja uživo. Sevali su blicevi na sve strane, slike i video snimci obilazili su svet u real timeu.

Iako se naizgled gotovo sve videlo i znalo, ipak je ostalo par nerazjašnjenih misterija. Između ostalih, zašto u svadbenoj torti od 50.000 funti nema čokolade, već je torta voćna, od soka od zove i organskog limuna, iz bašte tate Čarlsa, inače, jednog od najvećih uzgajivača organske hrane u Velikoj Britaniji, da li je tata Megan Markl, sada već vojvotkinje od Saseksa, zaista toliko bolestan da nije mogao da dođe i prisustvuje ceremonij venčanja svoje ćerke ili je nešto drugo u pitanju i da li će Dejvid Bekam uspeti da stigne na utakmicu Premijer lige, koja se igra popodne u pet sati.

Nego, da se mi vratimo na najlepšu stvar na venčanju, u koju su sve oči na ovom svetu u tom trenutku bile uprte, venčanicu Megan Markl, koju je kreirala britanska dizajnerka Kler Vejt Keler, za modnu kuću Živanši. Otmena, elegantna i jednostavna venčanica Megan Markl, naglašnog struka, sa čamac izrezom, koji je nenamtljivo otkrivao njena ramena, oduzela je dah svetske modne publike. Megan je izgledala veličanstveno. Blistala je punim sjajem! Živeli mladenci, neka im je srećno i berićetno!

Instagram @kensingtonroyal
Instagram @kensingtonroyal
Instagram @kensingtonroyal
Instagram @kensingtonroyal
Instagram @kensingtonroyal
Instagram @kensingtonroyal
Instagram @kensingtonroyal

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.