Možemo se diviti lovačkom punom Mesecu na nebu: između starih mitova i uznemirujućih asocijacija, evo njegovog duhovnog značenja.

Ovog vikenda, tačnije u nedelju, 9. oktobra, nekoliko minuta pre 23 sata, biće lovački pun Mesec.

To nije pun Mesec kao drugi, već poseban astronomski događaj: Mesec će, u stvari, ostati pun oko tri dana i biće intenzivne crvene boje.

Pročitajte i ovo: PUN MESEC U OVNU 9. oktobar 2022. – Ljubav i prijateljstvo

Konkretno ime lovačkog Meseca (poznatog i kao krvavi Mesec), koje nije povezano sa određenim Mesecom, povezano je sa tradicijama Indijanaca. Ovaj pun Mesec je zapravo ukazivao na doba godine kada su lovne aktivnosti postale intenzivnije s obzirom na skori dolazak zime.

Ali šta za nas znači ovaj predstojeći pun Mesec?

Lovački Mesec, sa svojom vatrenom bakrenom bojom, donosi astronomsku i duhovnu promenu koja ponekad može da deluje haotično i dezorijentišuće.

Da bismo vam pomogli da razumete ovaj kosmički fenomen i pripremili vas za sledeću fazu, pomažemo vam da razbijete predrasude o duhovnom značaju ovog Meseca.

Pročitajte i ovo: Šta treba da radite a šta nikako ne kada je PUN MESEC 

Evo duhovnog značenja lovačkog ili krvavog punog Meseca.

U astrologiji, lovački pun Mesec je sinonim za haos i promene.

Pošto se na našem nebu pojavljuje samo kada je i pun Mesec i potpuno pomračenje Meseca, lovački pun Mesec pojačava već jake moći ove faze lunarnog ciklusa.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Pun Mesec simbolizuje iznenadno prosvetljenje, skrivene informacije koje izlaze na površinu i promene u unutrašnjem, emotivnom, životu svakog od nas. Istovremeno, pomračenja Meseca su poput kosmičkih vihora koji donose novinu.

Dodajte krvavo crvenu nijansu lovačkog Meseca i dobićete suptilnu, ali zbunjenu mešavinu haosa i promena.

Pročitajte i ovo: Kineska tradicionalna medicina o uticaju punog Meseca

Uprkos svojim uznemirujućim asocijacijama, lovački pun Mesec ne mora da donese negativnost u vaš život.

Kao i sva pomračenja u astrologiji, razmišljajte o ovom punom Mesecu kao o vremenu promene. Ali zapamtite da vi upravljate svojim životom i kontrolišete da li je promena pozitivna ili ne.