Hit boja za kosu ovog leta je smeđa, i to vrlo atraktivna nijansa tople čokolade s cimetom!

Smeđa boja za kosu je hit ove sezone, prema odabiru najpoznatijih svetskih frizerskih stručnjaka, sve dok je nijansa topla, a senčenje trodimenzionalno.

Ovde nijansa tople čoklade s cimetom ulazi u igru, kao nova trendovska boja koju su naprečac zavolele svetske zvezde i koja je odmah po lansiranju zaludela društvene mreže.

Ima li to veze sa naprasnom popularnošću glumice Megan Markl ili ne, teško je reći, ali verovatno nije slučajnost da je baš njena nijansa boje kose, tamno kestenjasta, začinjena suptilnim, toplim refleksijama, koje podsećaju na aromatičnu toplu čokoladu, upravo postala najtraženija boja kose ove sezone.

Ključno je igrati se sa ton na tonu refleksijama pri farbanju kose, uzimajući što tanje pramenove, kako bi se dobio što prirodniji rezultat.

Ako imate tamniji ten, ova boja kose pristajaće vam savršeno, kao da je prirodna. Ako ste svetle puti, naglasiće vaš nežni ten. Ako imate svetle oči, dodatno će ih istaći. Ako su vam oči tamne, naglasiće vaš mistični izgled.

Želite li da isprobate novu smeđu boju koja je najpopularnija boja za kosu ovog trenutka?! Dopustite da vas inspirišemo s par predloga tople čokolade sa cimetom u kosi.

?? #fashionforrelief

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Huge thank you to #JAL for getting us to Japan in style! ???

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

#balayage #babylights #cinnamonhotchocolate #goldwell #raquelmariehair #theframesalon #chinohills

A post shared by Raquel Perez (@raquelmarie_hairartistry) on