Dolazak oktobra označava kraj turbulentnog perioda i donosi novu energiju. Evo koja četiri horoskopska znaka koja imaju najbolje izglede da budu vrlo srećni i zadovoljni ovog meseca.

Ako ste nedavno primetili pozitivan nalet u svom životu, znajte da to nije samo zbog jeseni: nekim horoskopskim znacima možda su planete pomogle.

U stvari, sa oktobrom se konačno završava period retrogradnosti Merkura, vraćajući se osećaju normalnosti nakon turbulentnog meseca za astrologiju.

I iako svi horoskopski znaci osećaju novu energiju i spremni su da je iskoriste na najbolji način, samo nekoliko horoskopskih znakova će zaista naći sreću ovog meseca.

U kontekstu mira i mentalne i emocionalne jasnoće, evo četiri najbolja horoskopska znaka oktobra.

Ovan

Za one rođene u znaku Ovna, oktobar je zatišje pred oluju, pa uživajte u trenutku!

Za njih je oktobar savršeno vreme za intimnost i da daju prioritet svojim odnosima. Posebno se fokusirajte na svoje romantične veze početkom meseca, kada će vam pun Mesec u Ovnu, 9. oktobra, ulepšati ljubavni život.

Vaga

Pošto oktobar sija harmoničnom energijom, nije ni čudo što će se rođeni u znaku Vage i ovog meseca osećati u savršenoj ravnoteži.

Zahvaljujući poravnanju planeta, krajem oktobra osetićete kako jača vaša senzualna energija, koja će vam pomoći da vidite lepotu i u običnom.

Škorpija

Pomračenje Sunca u vašem znaku može dovesti do neočekivanih i neophodnih obrta.

Ali Venera će vas potaknuti da se dublje povežete sa svojim srcem, dok Merkur unosi jasnoću u situacije koje ove godine nisu bile jasne.

Riba

Za one rođene u ovom znaku, oktobar je za prepuštanje i dopuštanje novim iskustvima da oblikuju novu perspektivu.

Sa ulaskom retrogradnog Jupitera u vaš rodni znak krajem meseca, Ribe će se osećati posebno pozvanim da prošire svoje znanje i budu otvorene za veće i bolje stvari.