Dragi Ovnovi,

Početak nove 2022. godine je važan za vaš posao jer će tokom januara biti mnogo mogućnosti koje biste trebali da iskoristite kako bi vam poslovi napredovali i kako biste postigli planirani uspeh u narednih godinu dana.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Retrogradni Venera i Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem, a Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju posla i to će vam pružiti mogućnost da pokrenete niz novih projekata.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Uspeh će vam doneti novi projekti iz oblasti finansija, menadžmenta, trgovine, komunikacija, usluga, zabave i dizajna. Vešti potezi vam mogu doneti uspon u karijeri.

Sekstil Jupitera sa Uranom u februaru vam donosi neočekivane finansijske dobitke zahvaljujući uspešnim tajnim pregovorima.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom u martu će vam omogućiti da pokrenete poslove u sopstvenoj režiji, a koji će vam biti odskočna daska za dalji napredak u karijeri. Bićete unapređeni na rukovodeći položaj.

Konjunkcija Marsa sa Saturnom u aprilu doneće vam nove saradnike koji će se pokazati kao dobitna kombinacija.

Sekstil Jupitera i Marsa sa Plutonom u maju omogućiće vam da ostvarite veliki uspeh ako se bavite oblastima obezbeđenja, turizma, transporta ili inženjeringa.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ulazak Jupitera u vaš znak 11. maja uvećaće vašu inicijativu i poboljšati vaše rukovodeće sposobnosti.

Jun vam je pogodan za odlazak na odmor. Tokom jula kvadrat Marsa sa Plutonom činiće vas brzopletim i skloni konfliktima, što vam može naneti štetu i poljuljati pozicije.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Trigon Marsa sa Saturnom krajem septembra će vam pomoći da učvrstite vaše pozicije i ostvarite uspeh u velikim i dugoročnim projektima.

Do kraja godine vas očekuje većinom stabilno stanje na poslu i sigurna zarada. Budite pažljivi sa investicijama i u odnosima sa partnerima.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Nezaposleni Ovnovi će imati povoljne mogućnosti da dobiju novi posao u januaru, martu, maju i septembru. Tražiće se vaše rukovodeće sposobnosti.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Konjunkcija retrogradne Venere sa Suncem na početku godine doneće vam više stabilnosti u odnosu sa voljenom osobom i omogućiti vam da na bolje odnose postavite vašu vezu i krenete u ostvarivanje važnih zajedničkih ciljeva.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Sekstil Venere sa Plutonom u maju doneće vam više intimnih zajedničkih trenutaka. Jedno drugom ćete ispunjavati želje u ljubavi.

Avgust će vam biti vrlo dinamičan. Venera će praviti trigon sa Neptunom i doneće vam više topline i nežnosti u vezi, dok će s druge strane kvadrat Venere sa Uranom i opozicija sa Saturnom prouzrokovati krajem avgusta velika neslaganja i zahlađenje.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Trigon Venere sa Marsom u oktobru omogućiće vam potpuni sklad i dinamiku u odnosu sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni:

Januar i početak marta su izuzetno povoljni termini u godini kada biste mogli upoznati nekog s kim biste mogli ostvariti stabilnu, ozbiljnu, dugu i skladnu vezu. To će biti osoba koja je magnetski privlačna, snalažljiva, prilagodljiva i puna energije.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Letnji period vam je pogodan za romantične susrete i intimne trenutke, što može dovesti do ozbiljne veze.

Tokom oktobra vam trigon Venere sa Marsom donosi mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja će vam potpuno odgovarati.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Stariji Ovnovi će osećati potrebu da se skrase i tokom godine će im se više puta pružiti prilika za to. Iskoristite oktobar koji će vam doneti priliku koja će najviše odgovarati vašim željama u ljubavi. Šanse za skladnu i dugu vezu su velike.

Zdravlje:

Prvi kvartal godine vam donosi uglavnom stabilno zdravlje. Manje smetnje su moguće sa zglobovima.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Tokom jula i avgusta će biti vidljiv pad imuniteta i bićete podložni psihosomatskim smetnjama koje će izazivati pojačani umor i probavne smetnje.

Između septembra i novembra ćete biti promenljivog zdravlja i podložni prehladi i infekcijama.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Većim delom ove godine prijaće vam ishrana koja je puna vitamina i koja uključuje namirnice sa antioksidansima, kako bi vaš organizam mogao lakše da se oslobađa štetnih materija.

Pročitajte i ovo: MARS TRIGON SATURN, strast, posvećenost i izdržljivost za postizanje velikog uspeha

Od povrća jedite spanać, brokoli, kupus, pasulj i šargarepu. Od voća uzimajte suvo grožđe, borovnice, jagode i šljive. Koristite origano i cimet od začina. Pijte zeleni čaj sa đumbirom.

Srećni brojevi: 9, 14, 19, 20, 25