Nama se dopada!

Želite da poboljšate svoju kožu? Čini se da je ovaj novi tretman lica pravi dragulj za lice. Nema više potrebe da trošite stotine evra na tretmane lica u salonima i ordinacijama estetske medicine, ovaj tretman kod kuće je ono što vam treba.

Pokrenut od strane referentnog brenda OleHenriksen, Devtopia 25% Acid Flash je pravi dragulj.

Zašto ga volimo?

Ovaj tretman koji je razvio danski brend ima sve što treba da zadovolji u pogledu sastava. Kao što je naznačeno u njegovom nazivu, sadrži 25% kiselina za piling, kao što su alfahidroksi kiseline (AHA), polihidroksi kiseline (PHA) i salicilna kiselina. I kladimo se da ste već čuli za to.

Ovi aktivni sastojci su posebno poznati po tome što se bore protiv mrtvih ćelija kože i pomažu u njihovom obnavljanju. Oni pružaju glatku kožu bez bora, meku i hidratizovanu.

Sa svojom blago zrnastom teksturom, ovaj tretman nežno pilinguje kožu. Tretman se sastoji i od Aloe Vere ili vode skandinavskog planinskog pepela, poznatog po svojim antiinflamatornim svojstvima.

Na strani mirisa, tretman otkriva blagi miris limuna. Naravno, ovaj tretman je pogodan za sve tipove kože, ali ostaje idealan proizvod za kožu sklonu aknama. Na društvenim mrežama tretman je već osvojio mnoge beauty influensere.

Woman photo created by pressfoto - www.freepik.com
Foto by pressfoto, Freepik.com

Kako se koristi?

Kao što brend za negu kože precizira, sve što treba da uradite je da nanesete tanak sloj na kožu uveče nakon čišćenja kože. Moguće je naneti ujutru, pre hidratantne kreme.

Međutim, prema pisanju Popsugar UK, ne treba zaboraviti da nanesete kremu za zaštitu od sunca sa SPF-om. Aktivni sastojci prisutni u kremi mogu oslabiti kožu od UV zraka. Proizvod pušten u prodaju avgusta meseca i već dostupan u Sephori u prodavnicama i na veb stranici i prodat po ceni od 49,90 evra.

Dakle, da li ste ubeđeni?