Volite svoj parfem, ali imate utisak da čim ga naprskate, miris nestaje? Ne sa našim sigurnim savetom!

Sa svojim parfemom se osećate neodoljivo i nepobedivo i želite da širite svoj miris od jutra do večeri. Da biste to uradili, jednostavan savet će vam omogućiti da vaš miris traje ceo dan ili noć. To jest, dok se ne okupate.

Ali kako dobro mirišete ceo dan?

Da biste maksimalno produžili životni vek vašeg parfema, važno je da pripremite kožu na dva načina:

Napravite piling, fokusirajući se na oblasti na koje ćete naneti svoj parfem. Ova akcija pomaže u uklanjanju mrtve kože. Tako će se parfemi i druge toaletne vode u potpunosti apsorbovati u kožu.

Nanesite na svoju blago vlažnu kožu hranljivi krem, a ne hidratantni kako biste stvorili veo ishrane. Hranljive kreme imaju sposobnost da uhvate mirise i zadrže ih.

Jedan od potpuno nepoznatih saveta, ali koji obećava da će vaš miris trajati duže je da nanesete parfem na pupak! Njegov oblik služi kao prirodni depozit za parfem, a toplota tela omogućava mu da se širi. Poznate ličnosti poput Liv Tajler ili Adrijane Lime zaklinju se u ovu foru!

Image by marymarkevich on Freepik

Gde da stavite svoj parfem da lepo miriše ceo dan?

Određene oblasti treba da budu favorizovane da bi se održao miris vašeg mirisa:

# udubljenje zglobova

# zadnji deo ušiju

# kolena

# grudi

# vaša odeća

Image by freepic.diller on Freepik

To su u stvari oblasti koje oslobađaju najviše toplote zahvaljujući pulsiranju. Sa druge strane, potpuno je zabranjeno trljanje nakon nanošenja, jer se ovim delovanjem razbijaju molekuli parfema i miris će se brže nestati.

Za pojačanje mirisa možete koristiti asortiman koji potiče od marke vašeg parfema: sapun, gel za tuširanje ili kremu. Uz sve ove savete, možete biti sigurni da će vaš parfem ostaviti utisak svojim dugotrajnim dejstvom.