Zbog svoje ličnosti i astralne prirode, ova tri horoskopska znaka imaju tendenciju da otkazuju sastanke u poslednjem trenutku.

Prijatelji koji zovu da otkažu nekoliko sati pre zakazanog sastanka uvek su isti.

Nije bitno da li se ide na kafu ili na koncert, nekima je otkazivanje termina gotovo hobi.

Da bismo vas upozorili na to s kim imate posla, otkrivamo vam da ova sklonost ka ispaljivanju dolazi od ništa manje od njihovog horoskopskog znaka.

Uticaj planeta seže daleko izvan dnevnog horoskopa: veza između različitih znakova zodijaka i odluka koje donosimo iz dana u dan je misteriozno astralno putovanje koje otkriva intrigantne nijanse naše psihe.

Sastavili smo za vas listu znakova koji, iz ovog ili onog razloga, mogu odlučiti u poslednjem trenutku da se ne pojave na tom zakazanom terminu.

Znaci zodijaka koji nemaju obzira prema drugima: možete li da pogodite koji su to?

Bik

Znak Bika, kojim vlada Venera i usidren u stabilnosti zemlje, poznat je po svojoj sklonosti ka kućnoj udobnosti.

Ovaj horoskopski znak uživa u spokoju sopstvenog prostora i, ponekad, ideja o improvizaciji ili promeni planova u poslednjem trenutku može da ih učini neprijatnim.

Njegova tvrdoglava priroda može ga naterati da se odupre naglim promenama, povećavajući tako verovatnoću da će otkazati svoje sastanke u poslednjem trenutku. Odanost nečijem sigurnom prostoru može u stvari da natera one rođene pod ovim znakom da odluče da ostanu u poznatom okruženju radije nego da se suoče sa neočekivanim.

Image by freepic.diller on Freepik

Blizanci

Blizanci su među najpromenljivijim horoskopskim znacima, poznati po svojoj hirovitoj prirodi i sklonosti da slede svoje trenutne sklonosti.

Njihovi živahni i stalno promenljivi umovi mogu ih učiniti neodlučnima o tome kako da provode svoje vreme. Ova promenljivost bi posledično mogla da dovede do toga da Blizanci promene mišljenje u poslednjem trenutku, otkazujući ili preispitujući prethodno dogovorene sastanke.

Njihova žeđ za novitetom može ih takođe naterati da preferiraju stimulativne prilike koje se iznenada ukažu, što ih navodi na to da odustanu od prethodnih obaveza u korist nečeg intrigantnijeg.

Image by prostooleh on Freepik

Škorpija

Škorpija, kojom vladaju Pluton i Mars, često ima poteškoća da kaže ne. Za one rođene u ovom znaku, prihvatanje poziva ili zakazivanja često se pokaže kao radnja na koju više utiče želja da se izbegnu sukobi nego stvarna želja za učešćem.

Ovakav stav bi mogao da navede Škorpiju da kaže da planovima i programima za koje zapravo nema interesa.

Kao rezultat toga, možda ćete se naći u spasavanju u poslednjem trenutku u pokušaju da bolje upravljaju svojim vremenom i prioritetima. Njegova poverljivost može ga navesti da se ponaša diskretno, pokušavajući da izbegne potencijalne sukobe ili detaljna objašnjenja u vezi sa improvizovanim otkazivanjima.