Nemoguće je ne imati ovu namirnicu u našim kuhinjama!

Kada krenete u proces mršavljenja, vaša ishrana treba da se preispita i sportske sesije su dobrodošle.

Međutim, nije uvek lako zadržati kurs kada se oseti hladnoća i želja za rakletom nežno kuca na naša vrata. Međutim, ako čuda ne postoje, postoje sastojci koji podstiču gubitak masti bez promene načina ishrane. Evo jedne „veoma ekonomične i bez stresa“ koju svi imamo u našoj kuhinji.

Food photo created by freepik - www.freepik.com
Food photo created by freepik – www.freepik.com

Sirće za mršavljenje, a da ništa ne radite

Doktor Džimi Mohamed je otkrio prednosti ovog sastojka u svojoj knjizi Nulta ograničenja za gubitak težine: Iznad svega, ne idite na dijetu!, u izdanju Flammarion-a.

Prema rečima lekara, konzumiranje sirćeta će aktivirati metabolizam i eliminisati kalorije. Sve ove prednosti ne zahtevaju nužno promenu u ishrani.

U svojoj knjizi profesionalac objašnjava: „Sirće nije ništa drugo do sirćetna kiselina razblažena u malo vode. Ova sirćetna kiselina će stimulisati enzim odgovoran za sagorevanje energije. Prema njegovim objašnjenjima, „ako u vreme ručka i uveče dodate sirće po supenu kašiku, možete izgubiti tri kilograma za dvanaest nedelja. Još jednom, ne radeći ništa.”

Image by Anastasia Kazakova on Freepik

Kako konzumirati sirće da izgubite težinu?

Lekar opšte prakse objašnjava: „konzumacija dve kašike sirćeta dnevno omogućava vam da izgubite oko 2,5 kg za tri meseca“.

Da biste to uradili, možete ili da odlučite da ga razblažite u čaši vode ili da ga konzumirate sa salatom. Dakle, jednostavno ga koristite uz „krastavce, iceberg, zelenu salatu, kupus, potočarku (…) Glavna stvar je sistematski dodavati 2 kašike sirćeta“.

Savet koji će promeniti naše živote.