Novembar je komplikovan mesec, ali ova četiri horoskopska znaka će izbeći sve probleme i pronaći ljubav i sreću.

Novembar je počeo i sa sobom je doneo intenzivnu sezonu Škorpije: prava promena za sve horoskopske znake.

Nalazimo se u centru kosmičke oluje sezone pomračenja, doba godine kada se pred našim očima odvijaju predodređene promene.

U stvari, novembar obećava velike poteškoće za neke horoskopske znakove, posebno s obzirom na kosmičke ratove koji se odvijaju na nebu.

Ali nakon pomračenja Sunca u Škorpiji koje se dogodilo krajem oktobra, neki horoskopski znaci će doživeti divlje uzbudljive nove emocije i nove početke. Neki delovi njihovog života će izbledeti u prošlost i ući u novu eru.

Image by wirestock on Freepik
foto by wirestock on Freepik.com

Bik

Za one rođene u znaku Bika, proteklih nekoliko meseci bili su prilično naporni. Pogotovo kada su u pitanju ljubavne veze.

Ali u novembru, sa Suncem u znaku Škorpije, konačno možete u potpunosti da se uronite u emocionalne dubine svojih veza. Iako ste osoba koja generalno voli da se fokusira na praktičnost i logiku, ovaj period vas podstiče da se više otvorite drugima.

Uvek ste željni da date prioritet svojim odnosima i ovaj mesec je savršeno vreme da produbite intenzitet koji dolazi sa dozvoljavanjem sebi da se približite svojim voljenima.

Mother hug photo created by prostooleh - www.freepik.com
foto by prostooleh – www.freepik.com

Lav

Ovog meseca Lavovi će morati da stave svoj dom i porodični život u centar.

Ako postoji nešto u vašoj porodičnoj istoriji ili trenutnoj dinamici što ste pokušavali da izbegnete, sada je pravo vreme da se pozabavite situacijom. Ne ustručavajte se da zaronite duboko u emocije koje ste do sada zakopali; čak i ako to znači povlačenje od reflektora koji tako često osvetljava vaše dane.

Emocionalna osnova je osnova našeg života; zatim raspakujte sve neizražene emocije u ovoj oblasti da biste izlečili i krenuli dalje.

Škorpija

Vežite se, Škorpije, novembar je vaš mesec!

Ne postoji ništa što rođeni pod ovim znakom ne mogu da urade u narednim nedeljama. A Sunce, koje je do 23. novembra u sopstvenom znaku Škorpije, čini da još više sija.

Sve oči će biti uprte u vas, ali višak pažnje možda neće nužno biti ono što tražite. Pobrinite se da sačuvate privatnost koja vam je preko potrebna, ali nemojte se plašiti druženja više nego obično.

Gold photo created by prostooleh - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Vodolija

Za one rođene u znaku Vodolije, ovo će privući pažnju i ozloglašenost u vašim profesionalnim poduhvatima.

Sada je vreme da pokažete svoj rad; što znači da ćete morati da prihvatite da budete glavni lik neko vreme. U početku može biti neprijatno, neobično, ali vaš naporan rad zaslužuje priznanje.

Potraga za unapređenjem ili novom karijerom bi takođe mogla biti prava stvar sada.