Mart donosi mnoge promene i nove mogućnosti, posebno za ova četiri horoskopska znaka, najsrećnije u mesecu.

Mart je mesec monumentalnih promena jer šest planeta menja znak, stvarajući tako dosta promena za sve znakove zodijaka.

Posle hladnih i sporih meseci, evo ukusa proleća sa životom koji se tek malo zagreva dok Merkur, Venera, Jupiter i Sunce ulaze u Ovna, frenetični vatreni znak, pripremajući nas da istražimo mesece koji su pred nama.

Mart, međutim, počinje vizuelno zadivljujućim poravnanjem Venere i Jupitera, godišnjim događajem koji ima tendenciju da donese pozitivne manifestacije i signalizira odlično vreme za nove poslovne prilike, ali i zadovoljstvo, radost i zabavu.

Bez daljeg odlaganja, hajde da saznamo koji će horoskopski znaci ovog meseca naći sreću, ljubav i uspeh.

Martovski horoskop: četiri horoskopska znaka koji će pronaći uspeh i ljubav.

Bik

Rođeni u ovom znaku, entuzijastični i radoznali, biće veoma uspešni u martu 2023. godine.

Zaista, Bikovi će imati koristi od poravnanja Jupitera, Sunca, Merkura i Marsa, a to će im pomoći da napreduju u svojoj profesionalnoj karijeri. A, posebno u drugom delu meseca, Venera će im pomoći da postignu odlične rezultate i u ljubavnom i bračnom životu.

Blizanci

Planete su u povoljnom položaju i za Blizance, koji će u martu imati zadovoljstva i u ličnom i u finansijskom životu.

Iako ne bez problema, svi vaši odnosi će napredovati. Zaista, ovog meseca vam je suđeno da uspostavite neke važne veze, pa recite da pozivima koji bi mogli da dovedu do mogućnosti umrežavanja.

Devica

Rođeni u znaku Device imaće veoma srećan mart: ništa im neće nedostajati.

Zahvaljujući povoljnim kretanjima Saturna, dobro ćete se snaći u poslu i učenju, gde ćete moći da (ponovo) pronađete smisao. Takođe, tokom prve polovine meseca doživećete blaženstvo u svom ljubavnom životu. Ovo je vreme da zablistate!

Strelac

U poslu, porodičnom i bračnom životu, Strelac je svakako među najsrećnijim horoskopskim znacima u martu.

Pozicioniranje Saturna, Jupitera i Marsa će vam doneti velike mogućnosti za posao, posebno iz inostranstva, dok će Venera vladati vašim ljubavnim životom sa spokojem. Mislite na veliko i živite kako želite.