Sezona praznika je počela i nosi sa sobom više ljubavi i sreće, posebno za četiri najsrećnija horoskopska znaka u decembru.

Decembar je počeo: svi se okupljaju da proslave nadolazeće praznike u nadi da će pronaći sreću i ljubav. A za neke srećnije horoskopske znakove biće baš tako!

Sezona je Strelca (do 21. decembra), što znači da je Sunce u Strelcu, najvećem srećniku zodijaka; a ovo je znak rasta, velikodušnosti i ekspanzivnosti, kao i putovanja i avanture.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Niske strasti, provokacije i međusobno nadmudrivanje

Ali šta to znači? To znači da će za neke znakove decembar biti vreme ekstremnih emocija i savršeno vreme za povezivanje prošlosti sa budućnošću.

Bik

Decembar će biti posebno srećan mesec za one rođene u znaku Bika. U stvari, ispod drveta će naći odlučnost i najlepše trenutke ljubavi! A u narednim danima, možda čak sretnu nekoga ko ih konačno prihvati onakvima kakvi zaista jesu.

Pročitajte i ovo: Spoj Marsa i Venere – Strast bez pokrića – Šta se skriva iza?

Pored Venere i Marsa, Merkur je takođe veoma pozitivan. Zajedno će stvoriti velike mogućnosti za profesionalni život ili dalje studiranje.

Ovan

Čini se da su planete u decembru naklonjene Ovnu. Zahvaljujući Marsu, rođeni u ovom znaku naći će mnogo hrabrosti da se suoče sa životnim teškoćama, a Sunce će ih podržavati sa puno snage i pozitivne energije u naredne tri nedelje.

Pročitajte i ovo: VENERA U VODOLIJI – Slobodna i svoja, otvorena za provod, zabavu i nove trendove

I neposredno pre isteka stare godine, srećna planeta Jupiter kreće pravo u ovaj znak. Što znači da Ovnaovi mogu očekivati jedinstveni pokloni i iznenađenja. Biće to divni praznici za vas!

Strelac

Strelac je takođe među najsrećnijim horoskopskim znacima u decembru. Sunce će ih podržavati skoro ceo mesec najlepšim energijama, i davaće im radost života i hrabrost. Ovo pozitivno utiče na poslovne i životne mogućnosti.

Pročitajte i ovo: Ljubavne i seksualne potrebe VODOLIJE

Merkur je tada u savršenoj poziciji, omogućavajući onima rođenim pod ovim znakom da se fokusiraju na svoj ljubavni život, brinući o onim ljudima koje najviše vole.

Ribe

Veći deo meseca, oni koji su rođeni u znaku Riba biće srećni i zadovoljni, zahvaljujući energijama Jupitera, koja se kreće kroz njihov znak i obezbeđuje srećna vremena. Pogotovo od 11. decembra pa nadalje.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja VODOLIJE

Ribe takođe mogu da očekuju dobre trenutke ljubavi: naći će nekoga iskrenog ko će učiniti da sve njihove nesigurnosti nestanu.