Na trgu ispred UK Vuk Karadžić i Opštine Zvezdara, u Bulevaru kralja Aleksandra, ponovo nastaje magija!

Posle velikog uspeha prošlogodišnje novogodišnje manifestacije „Trg bajki“, koja je tokom mesec dana okupila i zabavila preko 70.000 mališana i njihovih roditelja, učitelja i vaspitača, i ove godine ponovo, Beograđani i gosti Beograda imaće priliku da uživaju na „Trgu bajki“!

PrintU sklopu prazničnog programa Beogradske zime, od 14. decembra do 15. januara, svakodnevno će se igrati naše narodne bajke, lutkarske predstave, organizovaće se koncerti, prezentacije, edukativne i ekološke radionice u saradnji sa Prirodnjačkim centrom iz Svilajnca i Srbijašumama i bogat zabavni i inkluzivni program za decu! U ambijentu koji dočarava povratak u detinjstvo i maštu svako će pronaći delić svoje praznične radosti.

PrintNa ovom Trgu tokom decembra i januara u pretprazničnom i prazničnom raspoloženju, uz brojne animatore, žonglere, mađioničare i ulične svirače, deca i svi koji se osećaju kao deca – imaće priliku da na najlepši način upoznaju i uživaju u našoj tradicionalnoj kulturi i promociji nacionalnih proizvoda.

Trg bajki je jedinstvena manifestacija na kalendaru zimskih zabavnih događaja našeg glavnog grada. Kao najlepši uvod u praznično slavlje, predstavlja mesto najkvalitetnijih novogodišnjih sadržaja: zabave i druženja, koncerata, predstava, zabavnih programa za decu, predstavljanje starih srpskih zanata i rukotvorina, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

Oživimo magiju na Trgu bajki zajedno!

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.