Nije da je moranje, već preporuka, ako hoćete da ove jeseni i zime budete in, u trendu, moderni.

Tašna

Ali ne bilo kakva, već ONA tašna, od koje zastaje dah, izmamljuje wow na prvi pogled, sa kojom ste uvek dobro obučeni. Statement ili It tašna. Šteta što u našem jeziku ne postoj adekvatan izraz, ali razumemo se, zar ne?! Ove sezone potrebno je da se vratite klasičnim modelima i samo da odaberete svoju boju, koja će se ili vas izdvajati iz mase.

Pročitaje i ovo: Boje u trendu za jesen – zimu 2019/20

Photo by Pete Bellis on Unsplash

Klasični džemper

Poželjno je da to bude rolka u bež boji jer to će doprineti vašem sofisticiranom i besprekornom izgledu.

Pročitajte i ovo: Stilske greške koje čine da izgledamo starije

Kaput iznad kolena

Sjedne strane, dovoljno vas štiti od hladnoće, a sa druge, nije previše kabast da vam smeta. I u ovom slučaju, odaberite nesvakidašnju boju, kojom ćete razbiti jesenju melanholiju i zimsku opskurnu svakidašnjicu. Recimo, modernu milenijal roze ili žutu. Izgledaćete stilski savršeno i potpuno vanvremenski.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za jesen – zimu 2019/20

Krzneni okovratnik

Dobra stvar i višenamenska, dobro će vam doći. Možete da ga stavite na džemper, jaknu, kaput i da im potpuno promenite izgled, samo tim jednim detaljem. A pritom i greje. Na mantilu, jakni ili kaputu može da vam polsuži umesto šala. Vrlo praktičan dodatak, a vašem izgledu daje šik i elegantan dodir.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič trendova obuće za jesen – zimu 2019/20

Čizme iznad kolena

Na vama je da odaberete sa ili bez štikle. Daju svestranost svakoj odevnoj kombinaciji. Možete da ih nosite uz uske farmerke ili pantalone, mini suknju ili samo dugim džemperom.