Znate #onokad se mlada sprema za venčanje, pa mora da na sebe nadene sve što se nalazi na spisku potrepština obaveznih za ceremoniju te vrste, kako tradicija i red nalažu?!

A na spisku nešto novo, nešto staro, nešto plavo, nešto tuđe, itd. Fali samo maznuto, ali nećemo sada o tome i prekidanju lanca tradicije, uprkos maleru, zarad sreće do kraja života zajedničkog.

Mi ćemo sada da se fokusiramo na nekolicinu modnih potrepština neophodnih za ovo zubato proleće i nadamo se, uskoro, žarko leto koje će nam ugrejati srca i smrznute prstiće na nogama i rukama, a okice širom razgoračiti od lepote i udobnosti osećaja. Pritom, zadovoljiti sve aktuelne modne kriterijume da bismo bile odevene po poslednjoj modi. Pa svi to volimo, zar ne?! Bez obzira na to šta ko pričao!

Da ne biste lutale tamo-amo, nigde moga modernog izgleda, pripremili smo vam listu potrepština koje je potrebno da pribavite da biste svakoga dana bile dobro, atraktivno, udobno i moderno obučene. O bojama, stilovima i obući aktuelnim ovog leta već smo pisali, a sada se bacamo na listu. Vrlo suženu i konkretnu!

Dakle, bele patike, mogu i patike za povećanje visine ako su vam potrebne, platforme, nešto nalik na pidžamu, a za posao je i ostale prilike, može od satena, nešto belo, sa karnerima, na primer, nešto crno, što je uvek moderno, mada bilo bi dobro da je providno, ako nije crno providno, neka bude haljina u boho fazonu, torba korpa, može i od pruća baš, pa da vam posluži i za plažu, neki upadljivi detalj, suknja i haljina na preklop obavezno, top i suknja u kompletu, naočare a la upravo sam sahranila muža i to bi bilo dovoljno za sada. Ostavite nešto para i za novi parfem!