Predstavljamo vam pet osnovnih, jesenjih, modnih komada koji će vam pomoći da napravite sjajnu odevnu kombinaciju za sve prilike, #onokad kad ne znate gde će vas dan odvesti!

Jer nije lako obući se za dan za koji ne znate gde će vas sve odvesti, neodoljivih prilika i obaveza je napretek, a nemate vremena da se svakih par sati vraćate kući na preoblačenje. Samo znate da ranom zorom izlazite iz stana i ne znate kada ćete se vratiti. A neki, i da li će se uopšte vratiti kući te noći.

Pročitaje i ovo: Boje u trendu za jesen – zimu 2019/20

Stoga, treba ujutro, pre uzlaska iz stana, dobro razmisliti o tome šta obući i osmisliti modnu kombinacija u kojoj ćete provesti ceo dan i pritom, dobro, komotno osećati i još bolje izgledati.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič trendova obuće za jesen – zimu 2019/20

Od jutarnje kafe pre posla, u lokalnom kafiću, sa ekipom iz kraja, pa radni dan na poslu, sa sastanka na sastanak u toku dana i radni ručak sa klijentom, u finom restoranu, potom, posle posla na čaprc divan sa prijateljicom, roditeljski sastanak kod mlađeg sina u školi, izložbu u Muzeju savremene umetnosti, dok je starije dete na baletu, a još treba da stignete i na rođendansku proslavu kod devera, na koji idete sa mužem. Drugim.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za jesen – zimu 2019/20

Eto! I kako da se žena obuče za takav dan?! Evo, ovako! Dobre cipele, pantalone, kožne ili ne, majica sa natpisom, a može i bez, udoban sako, na koji možete da pridodate broš, tašna, i na sve to, par kapi neodoljivog parfema, za mirisan dan.

Isabel Marant, net-a-porter.com
Isabel Marant, net-a-porter.com
Saint Laurent, net-a-porter.com
Givenchy, net-a-porter.com
Alexandre Vauthier, net-a-porter.com
Saint Laurent, net-a-porter.com
Carnal Flower Eau de Parfum – Green Notes & Tuberose Absolute, net-a-porter.com