Predstavljamo vam pet osnovnih, jesenjih, modnih komada koji će vam pomoći da napravite sjajnu odevnu kombinaciju za sve prilike, #onokad kad ne znate gde će vas dan odvesti!

Jer nije lako obući se za dan za koji ne znate gde će vas sve odvesti, neodoljivih prilika i obaveza je napretek, a nemate vremena da se svakih par sati vraćate kući na preoblačenje. Samo znate da ranom zorom izlazite iz stana i ne znate kada ćete se vratiti. A neki, i da li će se uopšte vratiti kući te noći.

Pročitaje i ovo: Boje u trendu za jesen – zimu 2019/20

Stoga, treba ujutro, pre uzlaska iz stana, dobro razmisliti o tome šta obući i osmisliti modnu kombinacija u kojoj ćete provesti ceo dan i pritom, dobro, komotno osećati i još bolje izgledati.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič trendova obuće za jesen – zimu 2019/20

Od jutarnje kafe pre posla, u lokalnom kafiću, sa ekipom iz kraja, pa radni dan na poslu, sa sastanka na sastanak u toku dana i radni ručak sa klijentom, u finom restoranu, potom, posle posla na čaprc divan sa prijateljicom, roditeljski sastanak kod mlađeg sina u školi, izložbu u Muzeju savremene umetnosti, dok je starije dete na baletu, a još treba da stignete i na rođendansku proslavu kod devera, na koji idete sa mužem. Drugim.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za jesen – zimu 2019/20

Eto! I kako da se žena obuče za takav dan?! Evo, ovako! Dobre cipele, pantalone, kožne ili ne, majica sa natpisom, a može i bez, udoban sako, na koji možete da pridodate broš, tašna, i na sve to, par kapi neodoljivog parfema, za mirisan dan.

Isabel Marant, net-a-porter.com
Isabel Marant, net-a-porter.com
Saint Laurent, net-a-porter.com
Givenchy, net-a-porter.com
Alexandre Vauthier, net-a-porter.com
Saint Laurent, net-a-porter.com
Carnal Flower Eau de Parfum – Green Notes & Tuberose Absolute, net-a-porter.com
Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.