Ako se pitate, otkud sad pastorčad u oralnom seksu, posredi je naziv od milja za testise.

Saznajući o načinima na koje i testisi mogu da se uključe u igru oralnog seksa, jedna gospođa je izjavila – jooj, dušo, oni su kao pastorčad, svi ih ignorišu!

8062676115_af13f20b9f_b

Malo poigravanja sa testisima lako se pretvara u oralni seks. Najzad, imate jednu slobodnu ruku. Dok vam je jedna ruka priljubljena uz usta i klizi duž njegovog uda, druga može da mazi njegove testise. Na taj način proširuje se regija čulnog seksualnog doživljaja i zadovoljstva. Nije potrebno reći da je izuzetno važno da se tu lagano krećete.

Ako to radite na pravi način, možete mu priuštiti potpuno novi doživljaj orgazma.

Ukoliko to radite pogrešno, možete da proizvedete suprotan efekat, da zakuka od bola. Imajte na umu da ih ne zovu džabe porodičnim draguljima.

Pre igranja bilijara sa svojim partnerom, trebalo bi da uzmete u obzir dve stvari. Prva je da li ste ili niste ikad u životu baratale muškim testisima, a druga, da li je iko ikada baratao njegovim testisima.

Ako nikada ranije niste dodirnule ove nežne kese, mnogo je bolje da budete previše nežne nego previše energične. Isto važi i ako je ovo iskustvo novo za vašeg partnera.

Drugo mesto za početak jeste onaj mek predeo između njegovog anusa i testis – perineuma ili međice. Dok vam je jedna ruka zauzeta drugim stvarima, drugom ga lagano milujte po tom predelu, slobodnim prstima, pokretom kao da pozivate nekog da vam priđe malo bliže. Kad se privikne na taj osećaj, a privikavanje ne bi trebalo da potraje naročito dugo, zadirkujte ga malo, puštajući da vam prsti na isti način draškaju njegove testise. Pošto jednom ili dvaput to uradite, vratite se u regiju između njegovih testisa i anusa. On će vam reći da mu ponovo dodirujete testise ili će pokušati da dovede vašu ruku do njih. To znači da vam veruje i da se pored vas oseća bezbedno.

Ipak, pustite ga da malo čeka jer će to samo pojačati njegovo uzbuđenje.

Po njegovoj reakciji odmah ćete znati šta je ono što ga pali.

Jedino nemojte da mu stežete testise ili ih pritiskate. Neki muškarci vole kad im se malo cimnu testisi. Vodite računa da to radite pažljivo, lagano i da pratite njegovu reakciju.

Treba li da naglašavamo da negovani nokti nikada nisu bili važniji?! Ne samo zato što ćen on pažljivo da posmatra vaše ruke (i namazane nokte), već će moći da oseti i najmanju nesavršenost vaših ruku.

Baratajući testisima, trebalo bi da se prema njima ophodite kao prema malim, kristalnim, lomljivim jajima.