Tehnika oralnog seksa pod nazivom ”Pirueta” zahteva delimični ili punu erekciju penisa.

Ovo je jedna od najlakših i najefikasnijih tehnika za dve ruke i punu erekciju. Uz to, žene su ustanovile da je ”Pirueta” izuzetna u kombinaciji sa oralnim tehnikama.

Naročito je dobra ako muškarac stoji uza zid, ali ne zaboravite da ga podsetite da ukruti kolena. Kao što reče muž jedne bogate teksaške naslednice – neverovatno je, više nego žestoko! Stoga, probajte sa svojim partnerom koliko danas!

Foto Denis Gavrilenco

#1 Korak: Izdašno nanesite lubrikant na svoje i partnerove ruke.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Grleni kegeli

#2 Korak: Postavite dlanove, jedan iznad drugog, po dužini partnerovog penisa, kao da pravite mali zamak. Sa zatvorenim, toplim stiskom – setite se one lažnjak vagine – trebalo bi da gledate u zadnju stranu svojih palčeva. Ako je vaš partner manje obdaren, upletite prste niže postavljene ruke u njegove stidne dlačice. Vaše ruke će se kretati u suprotnim pravcima.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Potapanje čaja

#3 Korak: Pokret naviše. U rasponu jednog uzdužnog pokreta uz njegov penis, vaši palčevi okretaće se u suprotnim pravcima, tako da će gornji palac naposletku biti paralelan sa vašim desnim ramenom.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Magija jezika

#4 Korak: Pokret naniže. U rasponu jednog toplog, vlažnog pokreta naniže, vaše ruke će se vratiti na početne položaje iz koraka #2. Ako je vaš partner manje obdaren, neka prsti vaše niže postavljene ruke miluju njegovu stidnu regiju.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – upotrebite usta – tehnika ”Gospođa usisivač”

#5 Korak: Ponovite sve navedeno.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Koristite ruke

Sve oralne tehnike mogu da se kombinuju sa manuelnim tehnikama. Smanjite dužinu pokreta, tako da vaše usne mogu da ostanu na vrhu njegovog penisa.