Tehnika oralnog seksa pod nazivom ”Pirueta” zahteva delimični ili punu erekciju penisa.

Ovo je jedna od najlakših i najefikasnijih tehnika za dve ruke i punu erekciju. Uz to, žene su ustanovile da je ”Pirueta” izuzetna u kombinaciji sa oralnim tehnikama.

Naročito je dobra ako muškarac stoji uza zid, ali ne zaboravite da ga podsetite da ukruti kolena. Kao što reče muž jedne bogate teksaške naslednice – neverovatno je, više nego žestoko! Stoga, probajte sa svojim partnerom koliko danas!

Foto Denis Gavrilenco

#1 Korak: Izdašno nanesite lubrikant na svoje i partnerove ruke.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Grleni kegeli

#2 Korak: Postavite dlanove, jedan iznad drugog, po dužini partnerovog penisa, kao da pravite mali zamak. Sa zatvorenim, toplim stiskom – setite se one lažnjak vagine – trebalo bi da gledate u zadnju stranu svojih palčeva. Ako je vaš partner manje obdaren, upletite prste niže postavljene ruke u njegove stidne dlačice. Vaše ruke će se kretati u suprotnim pravcima.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Potapanje čaja

#3 Korak: Pokret naviše. U rasponu jednog uzdužnog pokreta uz njegov penis, vaši palčevi okretaće se u suprotnim pravcima, tako da će gornji palac naposletku biti paralelan sa vašim desnim ramenom.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Magija jezika

#4 Korak: Pokret naniže. U rasponu jednog toplog, vlažnog pokreta naniže, vaše ruke će se vratiti na početne položaje iz koraka #2. Ako je vaš partner manje obdaren, neka prsti vaše niže postavljene ruke miluju njegovu stidnu regiju.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – upotrebite usta – tehnika ”Gospođa usisivač”

#5 Korak: Ponovite sve navedeno.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Koristite ruke

Sve oralne tehnike mogu da se kombinuju sa manuelnim tehnikama. Smanjite dužinu pokreta, tako da vaše usne mogu da ostanu na vrhu njegovog penisa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.