Postoji pokret pri izvođenju oralnog zadovoljenja koji zovemo Veliko V.

Počinjući jezikom zaronjenim tamo gde su mu noge pričvršćene za prepone, pokrećite ga, kao nešto čime pišete, u obliku slova V, spuštajući se niz jednu stranu skrotuma (kese sa testisima), pa naviše između testisa, a pokret završite na drugoj strani skrotuma.

Zatim, ispišite slovo V sa druge strane. Vrh vašeg jezika trebalo bi da pređe preko međice na sredini V. Na početku i na kraju pokreta, jedan vaš obraz nalaziće se pored skrotuma, a drugi pored njegove butine.

Dodatna korist ovog pokreta jeste u vlaženju regije vašom pljuvačkom, tako da vam je lakše da uzmete njegove testise u usta, što je sledeći pokret, poznat kao Potapanje čaja.

Dok vam je jedan njegov testis u ustima, obuhvatite jezikom i valjajte donju stranu skrotuma – to će ga izludeti!

Drugi pokret ustima koji muškarcima pruža totalni užitak jeste ono što zovemo tehnikom Potapanja čaja. Već nazirete o čemu se radi.

Počnite tako što on leži na vama i potom ga zamolite da se postavi četvoronoške i krene da puzi iznad vas. Vi se provlačite ispod njega, pokrivajući poljupcima njegove grudi i stomak. Zatim, kad vam se usta nađu ispod njegovih prepona, stavite ruke na njegove kukove, da biste ih usmeravali i spuštali, uranjajući njegove testise u svoja usta. Njegov penis će neizbežno da otvrdne i počeće polako da lupka o vaše čelo.

Ako imate dovoljno mesta u ustima, pokušajte da uzmete unutra oba testisa. Ali, ako niste u mogućnosti, ne brinite – većina žena to ne može da izvede.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.