Postoji pokret pri izvođenju oralnog zadovoljenja koji zovemo Veliko V.

Počinjući jezikom zaronjenim tamo gde su mu noge pričvršćene za prepone, pokrećite ga, kao nešto čime pišete, u obliku slova V, spuštajući se niz jednu stranu skrotuma (kese sa testisima), pa naviše između testisa, a pokret završite na drugoj strani skrotuma.

Zatim, ispišite slovo V sa druge strane. Vrh vašeg jezika trebalo bi da pređe preko međice na sredini V. Na početku i na kraju pokreta, jedan vaš obraz nalaziće se pored skrotuma, a drugi pored njegove butine.

Dodatna korist ovog pokreta jeste u vlaženju regije vašom pljuvačkom, tako da vam je lakše da uzmete njegove testise u usta, što je sledeći pokret, poznat kao Potapanje čaja.

Dok vam je jedan njegov testis u ustima, obuhvatite jezikom i valjajte donju stranu skrotuma – to će ga izludeti!

Drugi pokret ustima koji muškarcima pruža totalni užitak jeste ono što zovemo tehnikom Potapanja čaja. Već nazirete o čemu se radi.

Počnite tako što on leži na vama i potom ga zamolite da se postavi četvoronoške i krene da puzi iznad vas. Vi se provlačite ispod njega, pokrivajući poljupcima njegove grudi i stomak. Zatim, kad vam se usta nađu ispod njegovih prepona, stavite ruke na njegove kukove, da biste ih usmeravali i spuštali, uranjajući njegove testise u svoja usta. Njegov penis će neizbežno da otvrdne i počeće polako da lupka o vaše čelo.

Ako imate dovoljno mesta u ustima, pokušajte da uzmete unutra oba testisa. Ali, ako niste u mogućnosti, ne brinite – većina žena to ne može da izvede.