Nastavljamo serijal pod nazivom – sve što bi žena trebalo da zna o oralnom seksu!

Prilikom upražnjavanja oralnog seksa, koristite se i rukama!

Ovaj aspekt oralnog seksa povezan je sa matematičkom logikom. Prosečna ženska usta mere oko pet do devet centimetara od usana do zadnjeg dela grla. Prosečan muški penis je dugačak od 13 do 16 cm. Matematički je nemoguće da ceo muški penis uđe u prosečna ženska usta bez određenih operativnih podešavanja. Međutim, postoji jednostavan način da kompenzujete tu razliku.

Sećate se Pečata u članku od prošle nedelje?

Stojeći pred ogledalom, savijte dlan u imaginarni megafon, prsti savijeni u cilindrični oblik i prinesite ga ustima. To je položaj u kome bi ruka trebalo da vam bude uvek kada njegov penis ulazi u vaša usta. To stvara osećaj cevi, više nego dovoljno duge da primi dužinu njegovog uda, a vama daje mogućnost da pratite, koristeći Prsten, tačno dokle vam penis ulazi u usta, formirajući na taj način Pečat. To jest, vaš dlan bi trebalo da ostane priljubljen uz vaše usne.

Pokret gore-dole

S dlanom priljubljenim uz usta, prebacivši usne preko zuba ili napravivši tampon zonu od svoje ruke, krećite se gore-dole dužinom njegovog uda, onoliko koliko vam je prijatno, menjajući brzinu i dužinu pokreta. Pritisak na ud možete da prilagodite tako što ćete manje ili više otvoriti usta, pokrivajući pri tom usnama zube ili, ako ustanovite da usne i vilica počinju da vas bole, koristeći prsten od svojih prstiju koji ste priljubili uz usta.

Okretanje ruke

Ruka koja je priljubljena uz usta okreće se napred-nazad, proizvodeći pri tom otprilike polovinu pokreta Piruete, o čemu ćemo više pisati nekom drugom prilikom.

Koristite se slobodnom rukom

Neka vam se i druga ruka kreće, puštajte je da slobodno luta njegovim telom. Probajte ove pokrete:

  • Lagano ga grebuckajte po butinama ili drugim mestima koja možete da dohvatite. Izmenjujte kružne i prave pokrete, kako ne bi mogao da predvidi šta je sledeće.
  • Vodite računa da izbalansirate čulni doživljaj, tako što ćete svaki pokret koji primenite na jednoj strani njegovog tela primeniti i na drugoj.
  • Igrajte se sa njegovim stidnim dlačicama.
  • Poigrajte se sa njegovim testisima.
  • Vrhovima prstiju milujte liniju njegovog pupka do stidne kosti.
  • Kao da gumom uklanjate kapi vode sa stakla, bridom dlana pravite talasaste pokrete, lagano pritiskajući, duž linije od njegovog pupka do stidne kosti.