Neki muškarci uživaju kada žena jednom rukom pridržava ud i nežno gricka penis čitavom dužinom, kao da jede kuvani kukuruz.

Nemojte se plašiti, muškarce to ne boli.

Drugi pokret koji uključuje vaše zube jeste nežno ”češljanje” glavića penisa.

5312913833_65244cb1e1_b

Prebiranje po frenulumu

Ovde se služite donjom stranom jezika, onom glatkom regijom s divnim grebenom po sredini, na njegovom frenulumu. Čulni doživljaj veoma je različit od onog kad se koristite vrhom jezika ili njegovim bočnim ivicama. Da biste došli u odgovarajući položaj držite kraj penisa pod svojim nosom, a bradom dodirujte ud, kako biste stabilizovali pokret. pomozite drugom rukom, onom kojom pridržavate ud, i nežno odmaknite glavić kako biste imali dovoljno mesta za dobar, puni zamah jezikom, otprilike, centimetar i po.

Mekanom, vrelom donjom stranom jezika prelazite preko njegovog frenuluma. kao bonus, rukom pravite na udu polovičnu piruetu.

Gledajte ga u oči!

Još jedna tajna fenomenalnog oralnog seksa jeste u povremenom kontaktu pogledom, pod uslovom da ima dovoljno svetla za tako nešto. Najzad, moje dame, niste same! Seks je komunikacija! Pogledajući povremeno svog partnera, dozvoljavate mu da vidi zadovoljstvo koje vi osećate zadovoljavajući njega. To je još jedan način da mu date do znanja da ne samo da uživate u onome što radite, što će dodatno da ga napali, nego i da u potpunosti kontrolišete situaciju, što će doprineti da se opusti i oseća sigurnim.

Ako sastavite sve korake koje smo vam predstavili u poslednjih par nedelja zajedno, trebalo bi ovako da izgleda:

  1. Rukama formirajte Pečat i Prsten.
  2. Krećite se ustima duž uda, održavajući sve vreme prijatan nivo sukcije. U međuvremenu, ruku priljubljenu uz usne koristite za pokrete gore-dole i okrete.
  3. Neka vam jezik bude stalno u pokretu, s povremenim prelaženjem na Magiju jezika i Veliko V.
  4. Ne zaboravite da zbrinete pastorčad, rukama ili ustima.
  5. Neka vam slobodna ruka luta njegovim telom.
  6. Gledajte ga uči.

Raznovrsnost je način života!