Postoji li veza između veličine penisa muškarca i koliko brzo ejakulira?

Ne samo da muškarci sa penisom veličine ispod proseka moraju da podnose sve te viceve i šale na svoj račun, već i ejakuliraju mnogo brže od svojih većih prijatelja, tako da zaista moraju da stisnu zube i stoički podnesu sve šale o tome.

Svi penisi imaju otprilike isti broj nervnih završetaka u glaviću. Ako je njegov penis mali, koncentrisani su na manjoj površini koja ga čini osetljivijim i sklonijim preranoj ejakulaciji.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – upotrebite usta – tehnika ”Gospođa usisivač”

Suprotno je za muškarce sa velikim penisima jer su nervi rašireni na većoj površini. Vrlo nepošteno, da.

Koje je poželjno vreme trajanja seksualnog odnosa?

Mislio sam da što je duže to je bolje, ali moja nova devojka mi kaže da to može da bude dosadno.

Iako postoje neke žene koje uživaju u neprekidnom, dugotrajnom seksu, većina ih ne uživa. Naša prirodna lubrikacija vagine ima tendenciju isušivanja tokom dugog trajanja seksualnog odnosa, a seks potom postaje bolan. Da ne spominjemo, vrlo često i dosadan.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Magija jezika

Nastavite li da dobujete u istom ritmu i položaju duži vremenski period, može vam se desiti da sledećeg dana na poslu nastavite da se krećete u istom ritmu i na poslovnom sastanku, što nimalo neće biti laskavo, umesto da zanosno dahćete sa partnerkom posle seksa.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Potapanje čaja

Prema rezultatima najrespektabilnijih istraživanja, prosečna dužina trajanja seksualnog odnosa je između pet i 13 minuta, što se smatra poželjnim trajanjem odnosa. Većina muškaraca doživi orgazam nakon dva minuta.

Moj muž svoj zove penis Steva. Što je znači? Žene ne daju imena svojim vaginama, kako to da muškarci to rade?

Đoka, Steva, Mile, Pera – muškarci jednostavno vole da imenuju svog ”najboljeg prijatelja”. Neobično, često istim imenima koja koriste za svog drugog najboljeg prijatelja, onog sa četiri noge.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Grleni kegeli

Sve se vraća na mušku sklonost da svoje samopoštovanje zasnivaju na svojoj muževnosti i seksualnoj snazi. Žene obično temelje svoje samopoštovanje na svojim odnosima, muškarci na kvalitetima, kao što su snaga, status, moć i učinak.

Pročitajte i ovo: Zašto imam potrebu za mokrenjem tokom seksa?!

Krajnji simbol svih ovih – penisa – može, stoga, da bude prilično zastrašujući za čoveka za koji je taj isti penis priključen. Imenovanje ga čini prijateljskijim, prijatnijim, dovodi vlasnika u bliskiji odnos sa svojim ”najboljim prijateljem”, doslovno, držeći vlasnika za jaja.

Pročitajte i ovo: Mitovi i predrasude o ženskom orgazmu

Takođe, na taj način misle da ako se sprijatelje sa svojim penisom, da je manja verovatnoća da će ih izneveriti kad bude najpotrebnije.

Kad dođem do orgazma, imam vrtoglavicu, imam utisak kao da se soba vrti i osećam mučninu.

Moj prijatelj kaže da ima glavobolje. Je li to normalno?

Orgazam je jednostavno oslobađanje krvi – koja je furiozno pumpana u vaše genitalno područje tokom seksualnog uzbuđenja – nazad u vaš sistem. Isto kao što prebrzo ustajanje može da izazove vrtoglavicu, tako i orgazam može da učini da se osećate isto.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti pojavu leukoreje – belog pranja

Što se tiče vašeg prijatelja koji ima glavobolje – istraživanje pokazuje da je verovatnije da će se to dogoditi nakon brzog seksa, nego kod dužeg seksualnog odnosa, jer u tom slučaju krvni pritisak naglo skače, a to je obično ono što je odgovorno za glavobolju. Ako dozvoli sebi da se polako uzbudi, to može da reši problem. Ali ako se to događa redovno, bilo bi dobro da se javi svom lekaru.

Pročitajte i ovo: Kako da zategnete vaginalne mišiće

Moj prethodni partner je konstantno ismevao moje izraze lica koje sam pravila tokom orgazma.

To mi je nabilo komplekse i sada se plašim da uđem u seksualni odnos sa nekim drugim. Šta da uradim da prevaziđem ovaj nametnuti strah i kompleks?

On je očigledno bivši iz dobrog razloga – netaktičnost. Mnogi od nas prave čudne izraze lica tokom orgazma, i moram reći, što je ljubavnik strastveniji, to je čudnije lice. Trebalo bi to shvatiti kao kompliment!

Pročitajte i ovo: Seks tokom menstruacije je poželjan

Dobar seks je neuredan, znojav i neizmerno neprijatan. Hiperventiliramo, mrštimo se, vrištimo, pokažemo naše krajnike i izgrebemo svoje i telo partnera kao besni psi pušteni s lanca. To je normalno. Ti si normalna.

Pročitajte i ovo: Kako da pronađeš njenu G tačku

Pretpostavljam da je zadirkivanje izazvano ljubomorom – poželeo je da se i on u potpunosti izgubi u tom sladostrasnom, orgazmičkom trenutku, ali očigledno nije uspevao.