Dok sve više Mortiša Adams hoda našim ulicama, želimo da vam ukažemo na to koliko su zaista obrve bitne za lep izgled našeg lica.

Bez obzira na to da li su vam obrve zaobljene ili ravne, visoko ili nisko postavljene, guste ili retke, obrve vašem licu daju karakter, okvir i ističu oči. U svakom slučaju, bilo bi lepo kad bi svako od nas imao savršeno oblikovane obrve u skladu sa crtama lica, ako to majka priroda već nije sama uradila.

Pribegavanje novim metodama tetoviranja ili iscrtavanja obrva može da bude vrlo riskantno bez obzira na to što odabirate majstoricu prema preporuci vaše najbolje prijateljice, koja je savršeno zadovoljna svojim novim obrvama.

Svakodnevno docrtavanje obrva olovkom za obrve možda ipak nije tako loša varijanta.

U svakom slučaju, obrve bi trebalo da su vam uvek lepo oblikovane, uredno očupane i doterane olovkom u nijansi svetlijoj od boje kose, da vam crte lica ne bi postale grublje nego što jesu.

Ukoliko ne marite baš nešto preterano za oblikovanje obrva, da li ih imate ili ne, pogledajte koju razliku čine obrve na slikama poznatih persona. Možda se predomislite!

 

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.