Kupovina seksi poklona svom partneru/ki nije tako jednostavno kao što zvuči – posebno ako ste samo malo vremena zajedno.

Kako znate da li će igračku koju ste odabrali smatrati izuzetno uzbudljivom ili čudnom i malo previše za to koliko se poznajete? Hoće li biti uvređeni? (Da li je ovo nagoveštaj da treba da izdržim duže? Da mi bude veći? Da mi bude čvršći?) Ili mislite da su dosadni u krevetu i da ste zato kupili nešto da začinite stvari?

Srećom, postoji način da se krećete po svim vrućim tačkama koje predlaže Trejsi Koks, poznata seks edukatorka, koja garantuje da ćete raditi više od gledanja loših serija i osrednjih filmova kada gosti konačno pobegnu sa slavljeničke žurke!

NISTE VEOMA DUGO ZAJEDNO

Za nju: Superseksi ulje za masažu

Apsolutno niko nije uvređen zbog mogućnosti lepe, senzualne masaže, tako da je ovo 100% bezbedno, ali sa prihvatljivo drskim nagoveštajem nestašnosti.

Za njega: Superseksi senzation stroker (muški masturbator)

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Grleni kegeli

Doduše, ovo nije za njega da otvori pred tetkom Marom, ali ako nikada nije imao muški masturbator – što je stroker – misliće da je ovo najbolji poklon koji je ikada dobio u svom životu! Može ga koristiti solo za početak, a onda ga možete koristiti na njemu tokom predigre: jednostavno ga prevucite preko penisa u erekciji i pomerajte ga gore-dole. (Ubacite superseksi lubrikant na bazi vode kako bi on mogao da ga koristi te noći: ne možete koristiti lubrikante bez maziva na vodenoj bazi.)

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Potapanje čaja

Za vas oboje: špil karata za položaj seksa.

Ako mislite da je malo prerano za poklon igračku za seks, šta kažete na zabavnu kartašku igru sa karticom na kojoj piše „Za nas!“? Ovo je set pozicijskih kartica koje su podeljene u deset različitih kategorija koje odgovaraju svim seksualnim scenarijima. Ilustrovani par je go, ali fotografije nisu eksplicitne.

JOŠ NISTE ZAJEDNO PROBALI NI SEKSUALNE IGRAČKE

Za nju: Zavirite u njene fioke pored kreveta i vidite šta ćete tamo pronaći.

Šanse su da će imati jedan od dva stila vibratora: vibrator metak (veličine tampona ili malo veći) ili zeka (prilično veliki sa vibrirajućim „ušima“ koje draže klitoris).

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Magija jezika

Da li izgleda da joj je potrebna potpuno nova verzija bilo kojeg druga? Superseksi vibrator sa mecima je moćan, prenosiv i pristupačan. Ako želite luksuzniju igračku, pogledajte Superseksi moćni punjivi metak vibrator.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – upotrebite usta – tehnika ”Gospođa usisivač”

Mislite da je obožavateljka zeke? Počastite je Superseksi punjivim vibratorom za zeku. (Ili pogledajte pametni Superseksi zečje uši klitoralni vibrator. Mnoge žene okreću svoje zečeve i samo koriste deo „uha“. To znači da ne plaćate deo proizvoda koji ona zapravo ne koristi!)

Pročitajte i ovo: Kako doći do Tantričkog seksa i zašto nam je on potreban

Niste našli ništa unutra? Ili je dobra u skrivanju stvari ili možda još nije otkrila radosti klitoralnog vibratora. U ovom slučaju, poprskajte Superseksi moćni punjivi klitoralni vibrator. Ne izgleda kao seks igračka, tako da je bezazlen i diskretan. Udobno joj leži u ruci, čini poslasticu klitorisu i elegantna je, fina igračka.

Pročitajte i ovo: Mitovi i predrasude o ženskom orgazmu

Za njega: Ljubavni prsten koji nosi oko baze penisa tokom odnosa je dobra početna seks igračka za parove. Kartica treba da glasi: „Mislila sam da bi ovo bilo zabavno za nas da probamo“.

To je takođe nežan način da se započne razgovor o tome kako 80 odsto žena NE DOŽIVLJA orgazam isključivo kroz penetraciju. Sve što treba da uradite je da kažete: „Volim da te imam u sebi i volim svoj vibrator pa sam mislila da ne možemo pogrešiti sa ovim!“

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti i lečiti cistitis

Prsten ima malu vibraciju koju postavljate uz klitoris. Naterajte ga da koristi pokrete za mlevenje kako bi održao kontakt tokom čitavog vremena. Postoji mnogo ljubavnih prstenova koje možete izabrati, ali toplo bih preporučila punjivi vibrirajući ljubavni prsten.

Za vas oboje: Kompleti su fantastične vrednosti. Dobijate vibrirajući ljubavni prsten, jaje na daljinsko upravljanje i vibrator za zečje uši za superseksualni seksualni život u trenu!

SEKS JE ODLIČAN, ALI POČINJETE DA SE DOSAĐUJETE

Za nju: Uzmi joj bočicu gela za orgazam. Ona stavi kap ili dve na klitoris, vi nastavite predigru kao i obično (ili ona masturbira kao i obično) i sačekajte da počnu slasni trnci. Gel pojačava senzacije i stvara fantastične orgazme drugačijeg osećaja.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti pojavu leukoreje – belog pranja

Za njega: Jeste li probali analnu igru? Da li on podiže svoj donji trap poprilično, nadajući se vašoj ruci koja bi krenula ka njegovom analnom otvoru ili jeziku kada se kreće u tom pravcu? Da li ste otišli ​​toliko daleko do umetanja prstiju, ali onda jednostavno… prestali?

Superseksi punjivi vibrirajući stražnji utikač je dobra igračka za početak. Radi na stimulaciji muške G-tačke – prostate.

Pročitajte i ovo: VAGINIZAM, kad od bolova ne mogu ni tampon da stavim

Verujte mi, ako mu je jedan od ovih ubačen, a vi mu istovremeno dajete oralni seks, biće vam sve samo ne dosadno! Ako ga odmota i izgleda užasnuto, nije sve izgubljeno. Uvek možete da ga koristite bilo gde gde biste inače koristili vibrator – na klitorisu, bradavicama i bilo kom drugom mestu koje vam se sviđa.

Pročitajte i ovo: Vaginizam – disfunkcija u ženskom seksualnom funkcionisanju

Za oboje: Superseksi stakleni dildo set ima vaša imena. Možete ih koristiti za masažu po celom telu, ali i da se upustite u analnu igru i igru sa svećama. Divni su i za pogledati!

ZAGLAVLI STE U KOLOTEČINI

Za nju: Većina parova se smesti u rutinu oko dve godine u vezi koja se vrti oko sigurnih scenarija kao što su orgazmi za nju i orgazmi u seksu za njega. Vreme je da istražite njen prednji vaginalni zid – jednu veliku „G-tačku“ – sa Superseksi punjivim G-tačka vibratorom. Na belešci napišite „Zato što mislim da si najseksipilnija žena na svetu“.

Pročitajte i ovo: Da li ste za seks u troje?

Za njega: Ako znate da voli anal, pojačajte ga za nekoliko ukusnih zareza sa Superseksi vibrirajućem čepu. Ovaj moćni, vibrirajući masažer deluje na prostatu i proizvodi čvrste erekcije i moćne, zapanjujuće orgazme.

Pročitajte i ovo: I muškarci imaju G tačku! Uzmite stvari u svoje ruke!

Za oboje: Nikada vam više neće biti dosadno sa Superseksi vezivanjem i kompletom igračaka. Ovaj jedinstveni komplet kombinuje vibrator, lisice i držače kako bi obezbedio sve što vam je potrebno za veoma erotsku sesiju vezivanja. Power play je zabavan način da se oslobodite ustajalog, rutinskog seksualnog života sa malim naporom i koji će garantovano postati vaša omiljena seksualna igra.

VEĆ IMATE PUNO SEKS IGRAČKA

Za nju: Šta kažeš na analni ispitivač? Analna Superseksi sonda sa silikonskim perlama se lako ubacuje, savija se prema konturama tela – i dobija eksplozivne rezultate ako se izvuče neposredno pre orgazma.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o seksualnom neverstvu

Za njega: Otvoren je za nova iskustva i hrabar? Šta kažete na komplet za fiksiranje? „Pegging“ se odnosi na ženu koja prodire u svog muškog partnera pomoću dilda na kaišiću, iako je ovaj komplet savršen za svakoga ko se bavi prodornim seksom – vaginalnim ili analnim – i uživa u promeni tradicionalnih uloga. Superseksi punjivi daljinski upravljač bez naramenica vibrator na bretele obrće tradicionalnu dinamiku na glavu za seks koji je izuzetno uzbuđujući.

Pročitajte i ovo: Seksualne fantazije – ono što te u stvarnosti uznemiruje, u mašti te seksualno uzbuđuje

Za oboje: Edge good mini stroker možda ne izgleda tako uzbudljivo, ali je tako svestran! Ako je penetrativni seks bolan, nosite ga kao „odbojnik“ tokom seksa da biste zaustavili punu penetraciju. Stavite ga pre nego što mu date oralni seks i udvostručićete stimulaciju i nećete morati da ga uzimate tako duboko u usta. Ili ga koristite kao bilo koji stroker (muški masturbator) – da poboljšate solo seks ili ručni posao.