Dolaskom proleća i leta otvara se potpuno novo polje interesovanja u našim životima – prema lakovima za nokte!

I nije da ono ne postoji tokom cele godine. Naprotiv, ali nekako s proleća raste interesovanje za novim bojama, kao da tražimo nedostajuću nijansu koja će obojiti naš život nekom posebnom bojom i udahnuti nam novi život kroz nju.

Essie_Gel lakovi za nokte_leto_2016
Essie_Gel lakovi za nokte_leto_2016

Imate li i vi za svako novo leto svoju omiljenu boju laka za nokte? Koji je vaš omiljeni brend? Da li biste ga promenili?

Obično se vezujemo za određeni brend laka za nokte. Naročito, pojavom firmi OPI i Essie na našem tržištu, koje su unele potpuno nov spektar boja kroz svoje više nego zanimljive i originalne nazive nijansi.

Američka firma za proizvodnju lakova za nokte OPI izašla je ove sezone sa retro kolekcijom za predstojeću sezonu, koja naglašava da je leto tu, pred vratima. Samo čeka na nas!

OPI_Retro_Summer_2016_nail_polish_collection2

Essie je upravo lansirao kolekciju gel lakova za nokte sa ukupno 42 nove nijanse boja i osnovnih prelaza, smeštenih u više nego šik, nove bočice. Svi su izuzetno sjajni, sa dugotrajnim efektom.

Essie_Gel_Couture_Fashion_Show_Nail_Polishes_summer_2016Essie_Gel_Couture_Atelier_Nail_Polishes_summer_2016Essie_Gel_Couture_After_Party_Nail_Polishes_summer_2016

Pored toga, Essie je lansirao i potpuno novu liniju proizvoda za mlade, u pastelnim nijansama. Ukoliko se spremate da ovog leta izgovorite sudbonosno, da, predlažemo vam da odaberete jednu od ponuđenih nijansi.

Essie_bridal_summer_2016_nail_polishes1Essie_bridal_summer_2016_nail_polishes2